netweek - Νέα υβριδική πλατφόρμα OTE TV και νέο κανάλι ντοκιμαντέρ

Δευτέρα, 19 Φεβρουαρίου 2018

Δωρεάν εγγραφή

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία για να εγγραφείτε στην Online έκδοση του NetWeek και να έχετε πλήρη πρόσβαση στο περιεχόμενό του.
*
*
*
*
*
*
* Άνδρας   Γυναίκα
*

Τα πεδία με * είναι υποχρεωτικά

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Telecoms

Ηχηρό μήνυμα του Μιχάλη Τσαμάζ στους ανταγωνιστές τους ΟΤΕ

Νέα υβριδική πλατφόρμα OTE TV και νέο κανάλι ντοκιμαντέρ

21 Ιανουαρίου 2016 | 12:19 Γράφει το Net Week  Online Team Topics: New Solutions,News,Πολιτισμός / Ψυχαγωγία Σχετικές Εταιρίες: ΟΤΕ

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου ΟΤΕ, Μιχάλης Τσαμάζ, παρουσίασε σήμερα, για πρώτη φορά το ΟΤΕ HISTORY, το μοναδικό κανάλι ντοκιμαντέρ στην ελληνική τηλεόραση, με επίκεντρο την ιστορία και τον πολιτισμό της Ελλάδας, που βγαίνει στον αέρα του OTE TV στις 22 Ιανουαρίου.

Με σημείο αναφοράς την Ελλάδα, το OTE HISTORY καλύπτει ένα ευρύ φάσμα θεματικών, ενώ το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει ξένα ντοκιμαντέρ για την Ελλάδα, ντοκιμαντέρ ελληνικής παραγωγής, αλλά και έκπομπές παραγωγής του ΟΤΕ TV. Παράλληλα, παρουσιάστηκε η νέα υβριδική τηλεοπτική πλατφόρμα του OTE TV, που θα προσφέρει στους συνδρομητές συνδυαστικά τα οφέλη από την δορυφορική και την IPTV υπηρεσία.

Ο OTE είναι από τους πρώτους παρόχους παγκοσμίως που αναλαμβάνει να αναβαθμίσει όλους τους συνδρομητές του στο νέο προηγμένο τηλεοπτικό περιβάλλον, απομακρυσμένα, ενώ με την hybrid πλατφόρμα, οι συνδρομητές του OTE TV, μέσω δορυφόρου και μέσω ευρυζωνικής σύνδεσης, θα απολαμβάνουν τις υπηρεσίες OTE Cinema on Demand και OTE REPLAY TV, ενώ θα μπορούν να κάνουν εγγραφές προγραμμάτων σε εξωτερικό σκληρό δίσκο.

Στο πλαίσιο της συνέντευξης τύπου, ο κ. Τσαμάζ, ερωτώμενος σχετικά με άποψη που έχει εκφραστεί από τους ανταγωνιστές του Οργανισμού, δήλωσε χαρακτηριστικά «ας κάνουν καλύτερα τη δουλειά τους και να επενδύσουν και τότε δεν θα έχουν πρόβλημα». Το ερώτημα αναφερόταν στον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Vodafone, Γλαύκο Περσιάνη, ο οποίος σε πρόσφατη συνέντευξη τύπου της εταιρείας του είχε δηλώσει ότι η ρυθμιστική αρχή θα πρέπει να εξετάσει τα πακέτα υπηρεσιών του ΟΤΕ που περιέχουν τηλεόραση γιατί έμμεσα η υπηρεσία αυτή βοηθά τις υπόλοιπες υπηρεσίες της, ήτοι τις τηλεπικοινωνιακές.

Έχετε άποψη;
Ο σχολιασμός των άρθρων προϋποθέτει την Είσοδο σας στο Netweek Online.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Special Report

Anja Monrad, Μαρία Οικονομίδου, Κατερίνα Αθανασοπούλου
Anja Monrad, Μαρία Οικονομίδου, Κατερίνα Αθανασοπούλου

Dell EMC Ελλάδος: Success story 365 ημερών!

Καθώς συμπληρώθηκαν 365 ημέρες από την έναρξη λειτουργίας της Dell EMC που προέκυψε από την ενοποίηση των Dell και EMC, πως “κύλησε” άραγε ο χρόνος για το νεότευκτο σχήμα, ποιος ο βαθμός αποδοχής από το εγχώριο επιχειρηματικό τοπίο, ποιες οι προκλήσεις της επόμενης ημέρας, και πως προμηνύεται το νέο φυσικό οικονομικό έτος της ελληνικής θυγατρικής; Οι Anja Monrad, Senior Vice President & General Manager στην Dell EMC, Μαρία Οικονομίδου, Country Manager της Dell EMC για την Ελλάδα, την Κύπρο και τ...

Διαβάστε το ειδικό αφιέρωμα
  • Business Deals
  • Corporate Performance
  • Projects
  • Products
  • Δημόσιο
  • Συνέδρια
  • Servers
  • New Products
  • logistics

logistics

logistics

Δείτε ακόμη...

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σήμερα

Αυτοί που διάβασαν αυτό διάβασαν επίσης

Τα πιο δημοφιλή Topics

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Topics

Banking / Finance

International

Τηλεπικοινωνίες

Πολιτισμός / Ψυχαγωγία

e-government

Μουσική Βιομηχανία

Retail

Ευρωπαική Ένωση

Services

Ενέργεια / Περιβάλλον

©2018 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, Τ:210 6617777, F:210 6617778