netweek - Δίκτυο ΓΕΡΜΑΝΟΣ: Η «αιχμή του δόρατος» για τον Όμιλο ΟΤΕ στο retail

Παρασκευή, 23 Φεβρουαρίου 2018

Δωρεάν εγγραφή

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία για να εγγραφείτε στην Online έκδοση του NetWeek και να έχετε πλήρη πρόσβαση στο περιεχόμενό του.
*
*
*
*
*
*
* Άνδρας   Γυναίκα
*

Τα πεδία με * είναι υποχρεωτικά

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Telecoms

Δίκτυο ΓΕΡΜΑΝΟΣ: Η «αιχμή του δόρατος» για τον Όμιλο ΟΤΕ στο retail

12 Μαΐου 2017 | 10:34 Γράφει το Net Week  Online Team Topics: Retail,Τηλεπικοινωνίες

Για την ανθεκτικότητα και την υγιή οικονομική θέση του δικτύου ΓΕΡΜΑΝΟΣ, την προστιθέμενη αξία για τον Όμιλο ΟΤΕ, τις προκλήσεις και τις ευκαιρίες που φέρνει η νέα ψηφιακή εποχή, αλλά και τους στόχους για το 2017, μίλησε σε συνέντευξη που παραχώρησε στο ΑΠΕ ο Διευθυντής Δικτύου Καταστημάτων ΓΕΡΜΑΝΟΣ, Πέτρος Παπαγγέλης.

Παρά το δύσκολο περιβάλλον, που έχει επηρεάσει την αγοραστική δύναμη και αποτυπώνεται και στην αγορά λιανικής, το Δίκτυο Καταστημάτων ΓΕΡΜΑΝΟΣ παρουσίασε ανθεκτικότητα και το 2016, διατηρώντας υγιή οικονομική θέση. Μιλώντας για την προστιθέμενη αξία της ΓΕΡΜΑΝΟΣ στον Όμιλο ΟΤΕ, ο επικεφαλής του δικτύου επεσήμανε ως πλεονέκτημα της αλυσίδας την εγγύτητα (βρίσκονται σχεδόν σε κάθε περιοχή και κάθε γειτονιά), συμπληρώνοντας ότι η ΓΕΡΜΑΝΟΣ αποτελεί «αιχμή του δόρατος» του Ομίλου ΟΤΕ στην αγορά λιανικής.

Όσον αφορά στις online πωλήσεις, που φαίνεται να κερδίζουν έδαφος, σημείωσε ότι η ΓΕΡΜΑΝΟΣ δεν αντιμετωπίζει το e-shopping ως απειλή για το φυσικό κατάστημα και γι’ αυτό δίνει μεγάλη έμφαση στην ανανέωση του ηλεκτρονικού καταστήματος germanos.gr, απ’ όπου ξεκινά το «ταξίδι» των πελατών του Δικτύου. Το σημαντικότερο είναι «να μην επαναπαυόμαστε στο γνωστό και να βλέπουμε τις προκλήσεις της νέας ψηφιακής εποχής ως ευκαιρία να γινόμαστε όλο και πιο πελατοκεντρικοί και συνάμα ανθρώπινοι», τόνισε.

Το 2017, όπως υπογράμμισε ο κ. Παπαγγέλης, στόχος της ΓΕΡΜΑΝΟΣ είναι να παραμείνει ο Νο1 προορισμός τεχνολογίας, αποτελώντας one-stop-shop, με μεγάλη γκάμα προϊόντων και άριστη εμπειρία εξυπηρέτησης. Σημαντικό κομμάτι αυτού, είναι η καθιέρωση των Tech Experts, των εξειδικευμένων συμβούλων με άριστη γνώση των τεχνικών χαρακτηριστικών και της συνδεσιμότητας των προϊόντων τεχνολογίας, που θα βοηθούν τους καταναλωτές να επιλέξουν το κατάλληλο προϊόν με βάση τις ανάγκες τους.

Netweek Online( 12 Μαΐου 2017)
Έχετε άποψη;
Ο σχολιασμός των άρθρων προϋποθέτει την Είσοδο σας στο Netweek Online.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Special Report

Anja Monrad, Μαρία Οικονομίδου, Κατερίνα Αθανασοπούλου
Anja Monrad, Μαρία Οικονομίδου, Κατερίνα Αθανασοπούλου

Dell EMC Ελλάδος: Success story 365 ημερών!

Καθώς συμπληρώθηκαν 365 ημέρες από την έναρξη λειτουργίας της Dell EMC που προέκυψε από την ενοποίηση των Dell και EMC, πως “κύλησε” άραγε ο χρόνος για το νεότευκτο σχήμα, ποιος ο βαθμός αποδοχής από το εγχώριο επιχειρηματικό τοπίο, ποιες οι προκλήσεις της επόμενης ημέρας, και πως προμηνύεται το νέο φυσικό οικονομικό έτος της ελληνικής θυγατρικής; Οι Anja Monrad, Senior Vice President & General Manager στην Dell EMC, Μαρία Οικονομίδου, Country Manager της Dell EMC για την Ελλάδα, την Κύπρο και τ...

Διαβάστε το ειδικό αφιέρωμα
  • Business Deals
  • Corporate Performance
  • Projects
  • Products
  • Δημόσιο
  • Συνέδρια
  • Servers
  • New Products
  • logistics

logistics

logistics

Δείτε ακόμη...

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σήμερα

Αυτοί που διάβασαν αυτό διάβασαν επίσης

Τα πιο δημοφιλή Topics

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Topics

Banking / Finance

International

Τηλεπικοινωνίες

Πολιτισμός / Ψυχαγωγία

e-government

Μουσική Βιομηχανία

Retail

Ευρωπαική Ένωση

Services

Ενέργεια / Περιβάλλον

©2018 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, Τ:210 6617777, F:210 6617778