netweek - Η Λουξ επέλεξε λύση Enterprise Mobility της SoftOne

Δευτέρα, 24 Ιουλίου 2017

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Software

Η Λουξ επέλεξε λύση Enterprise Mobility της SoftOne

31 Μαρτίου 2017 | 11:13 Γράφει το Net Week  Online Team Topics: Enterprise Mobility

Η Λουξ, ελληνική εταιρεία αναψυκτικών και χυμών, επέλεξε τη λύση enterprise mobility της SoftOne (μέλους του Ομίλου Εταιρειών Olympia), για την αυτοματοποίηση του διευρυμένου δικτύου πωλήσεών της.


Η υλοποίηση της εφαρμογής Soft1 360 πραγματοποιήθηκε από την Datum Business Solutions, πιστοποιημένο συνεργάτη της SoftOne, παρέχοντας τη δυνατότητα στους πωλητές της Λουξ να διαχειρίζονται -σε πραγματικό χρόνο- τις επισκέψεις τους στα σημεία διάθεσης των προϊόντων της επιχείρησης, μέσα από το tablet ή το smartphone τους. To Soft1 360 προσαρμόζεται στις ιδιαιτέρες απαιτήσεις των στελεχών της Λουξ, υποστηρίζοντας την εκτέλεση καθημερινών εργασιών που αφορούν επίλυση αιτημάτων, διαχείριση ερωτηματολογίων και αξιοποίηση νέων ευκαιριών πώλησης.

Επιπλέον, το Soft1 360 προσφέρει στη Λουξ ακριβή εικόνα των παγίων στοιχείων της, που χορηγούνται υπό τη μορφή χρησιδανείων στα συνεργαζόμενα δίκτυα διανομής, καθώς και τα τελικά σημεία πώλησης (χονδρικής και λιανικής). Ταυτόχρονα, βελτιστοποιεί τον προγραμματισμό καθημερινών δραστηριοτήτων των πωλητών της εταιρείας, ενσωματώνοντας εργαλεία καθορισμού δρομολογίων, εμφάνισης προορισμών σε χάρτες, καταγραφής χιλιομετρικών αποστάσεων, διάρκειας συναντήσεων κα.

Τέλος, η εφαρμογή Soft1 360 ενημερώνει αυτόματα το σύστημα με όλες τις ενέργειες των πωλητών, διαθέτοντας ταυτόχρονα και επιλογή offline λειτουργίας, για περιπτώσεις που δεν είναι εφικτή η σύνδεση στο Internet. Με τον τρόπο αυτό, επιτυγχάνεται η άμεση συλλογή και επεξεργασία δεδομένων από την Εμπορική Διεύθυνση, συμβάλλοντας στην αναβάθμιση του customer service, την αξιολόγηση της απόδοσης και την αύξηση της αποτελεσματικότητας των πωλήσεων.

Netweek Online( 31 Μαρτίου 2017)
Έχετε άποψη;
Ο σχολιασμός των άρθρων προϋποθέτει την Είσοδο σας στο Netweek Online.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Special Report

Το digital μέλλον της εργασίας! Ένα… παράθυρο ευκαιρίας για το εργατικό δυναμικό του αύριο

Στο άκουσμα του όρου του ψηφιακού μετασχηματισμού, το μυαλό όλων ανατρέχει στον κόσμο των επιχειρήσεων, που βιώνει μια ιδιαίτερα δραστική όσο και ενδιαφέρουσα διαδικασία υιοθέτησης νέων μοντέλων, εκ βάθρων αλλαγής πεπερασμένων διαδικασιών και λειτουργιών, αλλά και αναζήτησης ενός νέου σημείου αναφοράς που θα τις οδηγήσει με ασφάλεια στο αναδυόμενο digital επιχειρηματικό περιβάλλον. Αλήθεια, όμως, τι συμβαίνει με τους εργαζόμενους και τον εν γένει ανθρώπινο παράγοντα, πως αντιλαμβάνονται την disr...

Διαβάστε το ειδικό αφιέρωμα
  • Business Deals
  • Corporate Performance
  • Projects
  • Products
  • Δημόσιο
  • Συνέδρια
  • Servers
  • New Products
  • logistics

logistics

logistics

logistics

Δείτε ακόμη...

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σήμερα

Αυτοί που διάβασαν αυτό διάβασαν επίσης

Τα πιο δημοφιλή Topics

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε αυτήν την ενότητα

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε άλλες ενότητες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Topics

Banking / Finance

International

Τηλεπικοινωνίες

Πολιτισμός / Ψυχαγωγία

e-government

Μουσική Βιομηχανία

Retail

Ευρωπαική Ένωση

Services

Ενέργεια / Περιβάλλον

©2017 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, Τ:210 6617777, F:210 6617778