netweek - Το Today Group αυτοματοποιεί τις επιχειρηματικές του διαδικασίες

Σάββατο, 16 Φεβρουαρίου 2019

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

IT Management

Κομβικός ο ρόλος του ΙΤ

Το Today Group αυτοματοποιεί τις επιχειρηματικές του διαδικασίες

2 Ιουλίου 2018 | 13:07 Γράφει το Net Week  Online Team Topics: Infrastructure

Στρατηγικός στόχος του Today Group, είναι η αυτοματοποίηση των εσωτερικών διαδικασιών, η ενιαία και άμεση ενημέρωση όλων των τμημάτων της εταιρείας.

Στο πλαίσιο αυτό υλοποιούνται από τη Διεύθυνση Πληροφορικής μια σειρά από projects που θα οδηγήσουν την εταιρεία στην επίτευξη αυτού του στόχου. Το πρώτο αφορά την έναρξη συστήματος παραγγελιοληψίας των καταστημάτων (B2B) με live διασύνδεση με το κεντρικό σύστημα διαχείρισης, ώστε να υπάρχουν όλα τα είδη συγκεντρωμένα, ανεξάρτητα τον προμηθευτή. Το σύστημα είναι οnline με το αρχείο ειδών, μπορεί να διαχειριστεί μαζικά όλες τις απαιτήσεις ανά προμηθευτή και στόχος αυτού του έργου είναι να μειωθεί κατά 70% ο χρόνος απασχόλησης των καταστημάτων με την παραγγελιοδοσία.

Το δεύτερο project αφορά την υλοποίηση ενός προγράμματος μισθοδοσίας, με την εφαρμογή του οποίου θα επιτευχθεί ταχύτερα η αποδοτικότερη σύνταξη του προγράμματος και του κόστους μισθοδοσίας. Επίσης, μέσω του εταιρικού portal, το τρίτο έργο που βρίσκεται σε εξέλιξη, θα υπάρχει ενοποιημένη όλη η εταιρική επικοινωνία, τα εγχειρίδια και οι εσωτερικές διαδικασίες. Ο Franchisee θα είναι σε θέση να εντοπίζει άμεσα όλες τις πληροφορίες που τον αφορούν, γρήγορα και ξεκάθαρα. Τα πλάνα της εταιρείας περιλαμβάνουν, επίσης, σύστημα πιστότητας πελατών, όπως και τη δημιουργία ενός ειδικού εκπαιδευτικού κέντρου, στο οποίο το προσωπικό των καταστημάτων θα εκπαιδεύεται σε δύο επίπεδα στη μηχανογράφηση (βασικοί χρήστες και advance χειρισμό-αφορά κυρίως ταμίες).

Netweek Online( 2 Ιουλίου 2018)
Έχετε άποψη;
Ο σχολιασμός των άρθρων προϋποθέτει την Είσοδο σας στο Netweek Online.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Special Report

«Γιατί» το Liquid Cooling «κατακτά» τα Data Centers!

Μπορεί παραδοσιακά το υγρό cooling να αξιοποιείται από την πλευρά των mainframes και των ακαδημαϊκών υπερ-υπολογιστών, εντούτοις όμως τελευταία δείχνει να… χτυπά την πόρτα ολοένα και περισσότερων data centers εταιρειών και οργανισμών. Εκ των πραγμάτων, τα νέα όσο και διευρυμένα επιχειρησιακά workloads ασκούν έντονη πίεση στα densities της ισχύος, ωθώντας τους υπεύθυνους να αναζητήσουν περισσότερο “ευφυείς” εναλλακτικές πέραν των συστημάτων ψύξης που βασίζονται στην κυκλοφορία του αέρα.

Διαβάστε το ειδικό αφιέρωμα
  • Business Deals
  • Corporate Performance
  • Projects
  • Products
  • Δημόσιο
  • Συνέδρια
  • Servers
  • New Products
  • logistics

logistics

Δείτε ακόμη...

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σήμερα

Αυτοί που διάβασαν αυτό διάβασαν επίσης

Τα πιο δημοφιλή Topics

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε αυτήν την ενότητα

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε άλλες ενότητες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Topics

Banking / Finance

International

Τηλεπικοινωνίες

Πολιτισμός / Ψυχαγωγία

e-government

Μουσική Βιομηχανία

Retail

Ευρωπαική Ένωση

Services

Ενέργεια / Περιβάλλον

©2019 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, Τ:210 6617777, F:210 6617778