netweek - Αύξηση εσόδων και EBITDA για την Intralot το 2016

Κυριακή, 25 Φεβρουαρίου 2018

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Software

Αύξηση εσόδων και EBITDA για την Intralot το 2016

31 Μαρτίου 2017 | 11:15 Γράφει το Net Week  Online Team Topics: Corporate Performance

Αυξημένα έσοδα και EBITDA κατέγραψε ο Όμιλος Intralot για το σύνολο του 2016 και το τελευταίο τρίμηνο του περασμένου έτους, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

Συγκεκριμένα, κατά 7,1% αυξήθηκαν τα έσοδα του Ομίλου το 2016 και κατά 7,5% το δ’ τρίμηνο σε σχέση με πέρσι (ως αποτέλεσμα των αυξημένων εσόδων από το αθλητικό στοίχημα στη Βουλγαρία και την εξαγορά της βουλγαρικής Eurobet μετά το Α’ εξάμηνο του 2016).

Ωστόσο, οι καθαρές ζημιές το 2016 ανήλθαν στα 71,7 εκατ. ευρώ σε σχέση με τα 41,7 εκατ. ευρώ το 2015, ενώ το μικτό κέρδος υποχώρησε κατά 0,3% (στα 233,1 εκατ. ευρώ), με τα κέρδη EBITDA να ενισχύονται κατά 6,6%. Σχολιάζοντας τα αποτελέσματα χρήσης του 2016, ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου INTRALOT, Αντώνιος Κεραστάρης δήλωσε: «Τα ιδιαίτερα θετικά αποτελέσματα του 2016 όσον αφορά στα έσοδα και την κερδοφορία της εταιρείας αντικατοπτρίζουν τις σημαντικές μεταβολές που έλαβαν χώρα κατά τα τελευταία δύο χρόνια στις επιχειρησιακές δυνατότητες, τη διαχείριση έργων, τη διάρθρωση κόστους και τις επενδύσεις στο χαρτοφυλάκιο Προϊόντων και Υπηρεσιών της εταιρείας.

Μια σειρά εταιρικών συναλλαγών (M&A) ενίσχυσαν σε μεγάλο βαθμό τη δυναμική μας για επιχειρηματική ανάπτυξη μέσω ισχυρών τοπικών συνεργασιών και ενός διαφοροποιημένου χαρτοφυλακίου προϊόντων και λύσεων. Η περασμένη χρονιά χαρακτηρίστηκε από σημαντικότατες βελτιώσεις στη χρηματοοικονομική δομή της Intralot κατά τρόπο που εξασφαλίζει μελλοντικές εξοικονομήσεις και έναν σαφή ορίζοντα χρηματοδότησης μέχρι το 2021, ενώ παράλληλα επιβεβαιώνει την εμπιστοσύνη των διεθνών επενδυτών στην προοπτική της εταιρείας για δημιουργία αξίας στο μέλλον».

Netweek Online( 31 Μαρτίου 2017)
Έχετε άποψη;
Ο σχολιασμός των άρθρων προϋποθέτει την Είσοδο σας στο Netweek Online.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Special Report

Anja Monrad, Μαρία Οικονομίδου, Κατερίνα Αθανασοπούλου
Anja Monrad, Μαρία Οικονομίδου, Κατερίνα Αθανασοπούλου

Dell EMC Ελλάδος: Success story 365 ημερών!

Καθώς συμπληρώθηκαν 365 ημέρες από την έναρξη λειτουργίας της Dell EMC που προέκυψε από την ενοποίηση των Dell και EMC, πως “κύλησε” άραγε ο χρόνος για το νεότευκτο σχήμα, ποιος ο βαθμός αποδοχής από το εγχώριο επιχειρηματικό τοπίο, ποιες οι προκλήσεις της επόμενης ημέρας, και πως προμηνύεται το νέο φυσικό οικονομικό έτος της ελληνικής θυγατρικής; Οι Anja Monrad, Senior Vice President & General Manager στην Dell EMC, Μαρία Οικονομίδου, Country Manager της Dell EMC για την Ελλάδα, την Κύπρο και τ...

Διαβάστε το ειδικό αφιέρωμα
  • Business Deals
  • Corporate Performance
  • Projects
  • Products
  • Δημόσιο
  • Συνέδρια
  • Servers
  • New Products
  • logistics

logistics

logistics

Δείτε ακόμη...

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σήμερα

Αυτοί που διάβασαν αυτό διάβασαν επίσης

Τα πιο δημοφιλή Topics

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε αυτήν την ενότητα

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε άλλες ενότητες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Topics

Banking / Finance

International

Τηλεπικοινωνίες

Πολιτισμός / Ψυχαγωγία

e-government

Μουσική Βιομηχανία

Retail

Ευρωπαική Ένωση

Services

Ενέργεια / Περιβάλλον

©2018 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, Τ:210 6617777, F:210 6617778