netweek - AMMITEC Pitta Cutting: Το IT της ναυτιλίας γιορτάζει

Τρίτη, 25 Ιουνίου 2019

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

IT Management

AMMITEC Pitta Cutting: Το IT της ναυτιλίας γιορτάζει

31 Μαρτίου 2016 | 10:46 Γράφει το NetWeek  Editor Topics: Events

H παραδοσιακή εκδήλωση κοπής βασιλόπιτας της AMMITEC (Association of Maritime Managers in Information Technology and Communications) διοργανώθηκε με απόλυτη επιτυχία την Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου, στο Καφέ «Πισίνα» (Μαρίνα Ζέας, Πειραιάς).

Την εκδήλωση κοπής βασιλόπιτας της AMMITEC τίμησαν με την παρουσία τους σχεδόν όλες οι εταιρείες που δραστηριοποιούνται στο χώρο των επικοινωνιών και της Πληροφορικής στη ναυτιλία, όπως και πολλοί IT Managers ναυτιλιακών εταιρειών - μαζί με στελέχη του τμήματός τους - ανταλλάσοντας απόψεις και συζητώντας για τα τελευταία δρώμενα στο ναυτιλιακό κλάδο. Η ατμόσφαιρα που επικρατούσε στην εκδήλωση ήταν ζεστή και εγκάρδια, με τους παραβρισκόμενους να συζητούν με παλιούς και νέους φίλους, κάνοντας το σχετικό networking με άφθονο κρασί και φαγητό, διευρύνοντας τις δημόσιες σχέσεις τους σε ένα ιδανικό περιβάλλον. Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις, κάτι που φάνηκε άλλωστε από τα πολλά συγχαρητήρια που έλαβαν τις επόμενες ημέρες τα μέλη του ΔΣ της AMMITEC.

Την πίτα έκοψε ο Πρόεδρος της AMMITEC Δημήτρης Μακρής, ενώ στους δύο τυχερούς που βρήκαν το φλουρί προσφέρθηκαν high tech δώρα. Στη συνέχεια ακολούθησε η παραδοσιακή κλήρωση δώρων, τα οποία πρόσφεραν οι χορηγοί της AMMITEC. Στο πλαίσιο της εκδήλωσης ανακοινώθηκε και επίσημα η συνέργια ανάμεσα στο Hellenic CIO και στην AMMITEC, η οποία φέρνει κοντά τους επαγγελματίες του ΙΤ που δραστηριοποιούνται στο ναυτιλιακό κλάδο με την επίσημη κοινότητα των Ελλήνων CIOs, προσφέροντάς, παράλληλα, στα μέλη της AMMITEC πρόσβαση στο EuroCIO Forum. Η εκδήλωση έγινε υπό την αιγίδα των Aspida, Benefit, Cisco, CPI, Danaos, Dell, Dualog, Eset, Forthnet/Nova, Fortune, HRS mobile, KVH, Marlink, Marpoint, Msystems, Navarino, Obrela, Otesat, Prevention at sea, Pronet, SAIT Communications, Seagull, Setel, Systecom, TNL, Trasys, Ulysses, Unipath, Unisystems και VMS και υποστηρίχθηκε από το netweek και ειδησεογραφικά μέσα του ναυτιλιακού κλάδου.

Ποια είναι η AMMITEC

Η ΑΜΜΙΤΕC αποτελεί ένα μη κερδοσκοπικό επιστημονικό οργανισμό που ενώνει υπό τη σκεπή της τους ICT Managers των διεθνών ναυτιλιακών εταιρειών, αλλά και οποιονδήποτε άλλο εμπλέκεται στον τομέα της Πληροφορικής και Επικοινωνιών στη ναυτιλία. Στόχος της είναι να προωθήσει την περισσότερο αποτελεσματική χρήση της σύγχρονης τεχνολογίας, τις σχετικές βέλτιστες πρακτικές στο διεθνή ναυτιλιακό τομέα και να ενδυναμώσει τις σχέσεις ανάμεσα στους επαγγελματίες του ICT. Tα μέλη της ΑΜΜΙΤΕC προσπαθούν να προωθήσουν την παραγωγικότητα και την αποτελεσματικότητα, μέσω της περαιτέρω ενσωμάτωσης της τεχνολογίας και των καινοτομιών στο IT και στις επικοινωνίες. Απώτερος σκοπός τους είναι η προστασία των συμφερόντων των πλοιοκτητών και των διαχειριστών πλοίων, καθώς το αποτέλεσμα των προσπαθειών τους στις περισσότερες περιπτώσεις είναι η καλύτερη εξοικονόμηση κόστους και η βελτίωση της πληροφορίας που διοχετεύεται στα ανώτερα διοικητικά στελέχη.

netweek (T. 387)
Έχετε άποψη;
Ο σχολιασμός των άρθρων προϋποθέτει την Είσοδο σας στο Netweek Online.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δείτε ακόμη...

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σήμερα

Αυτοί που διάβασαν αυτό διάβασαν επίσης

Τα πιο δημοφιλή Topics

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε αυτήν την ενότητα

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε άλλες ενότητες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Topics

Banking / Finance

International

Τηλεπικοινωνίες

Πολιτισμός / Ψυχαγωγία

e-government

Μουσική Βιομηχανία

Retail

Ευρωπαική Ένωση

Services

Ενέργεια / Περιβάλλον

©2019 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, Τ:210 6617777, F:210 6617778