netweek - H Θ. Παπαντωνίου & ΣΙΑ ΟΕ αναβάθμισε το ΕRP και ανακαινίζει το e-shop της

Παρασκευή, 22 Φεβρουαρίου 2019

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

IT Management

To καλοκαίρι θα είναι έτοιμο το ανανεωμένο Papantoniou.gr

H Θ. Παπαντωνίου & ΣΙΑ ΟΕ αναβάθμισε το ΕRP και ανακαινίζει το e-shop της

16 Μαΐου 2018 | 11:52 Γράφει το Net Week  Online Team Topics: E-commerce,ERP

Ο ρόλος της Πληροφορικής για την Θ. Παπαντωνίου & ΣΙΑ ΟΕ, μια εταιρεία που δραστηριοποιείται στο χώρο του φωτισμού και ηλεκτρολογικού υλικού, είναι καθοριστικής σημασία, αποτελώντας προέκταση των φυσικών καταστημάτων της επιχείρησης.

Στο πλαίσιο αυτό ένα από τα σημαντικότερα IT Projects που υλοποιήθηκαν το 2017 ήταν η αναβάθμιση του ERP (λύση της SoftOne) στην τελευταία έκδοση. «Τα πλεονεκτήματα της αναβάθμισης έγιναν γρήγορα ορατά, καθώς πετυχαίνοντας την επιμέρους διαφοροποίηση των χρηστών, προσωπικών στοιχείων κ.α, με τη δυνατότητα ανταλλαγής μηνυμάτων LAN, δημιουργίας επισημάνσεων και παρατηρήσεων καταφέραμε, εκτός από την εξοικονόμηση χρόνου, να βελτιώσουμε την επιχειρησιακή λειτουργία και τη σχέση με τους πελάτες μας» δηλώνει στο NetFAX η Θεοδώρα Πολίτη, IT Manager της εταιρείας. Το σημαντικότερο ΙΤ project που τρέχει αυτή την περίοδο έχει να κάνει με την αναβάθμιση του ηλεκτρονικού καταστήματος (Papantoniou.gr).

Μετά από προσεκτικό και λεπτομερή σχεδιασμό επιλέχθηκε η νέα μορφή του e-shop, το οποίο θα βασίζεται σε αναβαθμισμένη έκδοση της πλατφόρμας PrestaShop (που χρησιμοποιείται στην υπάρχουσα μορφή του e-shop), ενώ θα χρησιμοποιηθεί νέο template, με αναβαθμισμένη λειτουργικότητα. Η διαδικασία μετάβασης στο νέο e-shop έχει ξεκινήσει και αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί μέσα στο καλοκαίρι. «Το αναβαθμισμένο site μας θα ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις των πελατών μας τόσο στη λειτουργικότητα, όσο και στην παρουσίαση και φυσικά θα συνεχίσει τη σχέση εμπιστοσύνης που αναπτύσσουμε με τους πελάτες μας εδώ και τρεις δεκαετίες» καταλήγει η Θ. Πολίτη.

Netweek Online( 16 Μαΐου 2018)
Έχετε άποψη;
Ο σχολιασμός των άρθρων προϋποθέτει την Είσοδο σας στο Netweek Online.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Special Report

«Γιατί» το Liquid Cooling «κατακτά» τα Data Centers!

Μπορεί παραδοσιακά το υγρό cooling να αξιοποιείται από την πλευρά των mainframes και των ακαδημαϊκών υπερ-υπολογιστών, εντούτοις όμως τελευταία δείχνει να… χτυπά την πόρτα ολοένα και περισσότερων data centers εταιρειών και οργανισμών. Εκ των πραγμάτων, τα νέα όσο και διευρυμένα επιχειρησιακά workloads ασκούν έντονη πίεση στα densities της ισχύος, ωθώντας τους υπεύθυνους να αναζητήσουν περισσότερο “ευφυείς” εναλλακτικές πέραν των συστημάτων ψύξης που βασίζονται στην κυκλοφορία του αέρα.

Διαβάστε το ειδικό αφιέρωμα
  • Business Deals
  • Corporate Performance
  • Projects
  • Products
  • Δημόσιο
  • Συνέδρια
  • Servers
  • New Products
  • logistics

logistics

Δείτε ακόμη...

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σήμερα

Αυτοί που διάβασαν αυτό διάβασαν επίσης

Τα πιο δημοφιλή Topics

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε αυτήν την ενότητα

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε άλλες ενότητες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Topics

Banking / Finance

International

Τηλεπικοινωνίες

Πολιτισμός / Ψυχαγωγία

e-government

Μουσική Βιομηχανία

Retail

Ευρωπαική Ένωση

Services

Ενέργεια / Περιβάλλον

©2019 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, Τ:210 6617777, F:210 6617778