netweek - 25 Digitalized Companies to Watch ‘18: Affidea

Τρίτη, 26 Μαΐου 2020

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

IT Industry

25 Digitalized Companies to Watch ‘18: Affidea

7 Φεβρουαρίου 2018 | 09:31 Γράφει το Net Week  Online Team Topics: Case Studies,innovation

Σχεδόν σε όλους τομείς έχουν γίνει ήδη σημαντικές αλλαγές που εξυπηρετούν τον ψηφιακό μετασχηματισμό του ομίλου Affidea. Το 2018 αναμένεται να είναι η χρονιά του cloud.

Ο ψηφιακός μετασχηματισμός της εταιρείας επιβάλλει την προσαρμογή μας, την άμεση υιοθέτηση και χρήση νέων τεχνολογιών. Νέοι κανόνες και η άμεση υποστήριξη της ευρωπαϊκής οδηγίας για την προστασία των προσωπικών δεδομένων (GDPR) αποτέλεσε ευκαιρία για την ανασυγκρότηση της ασφάλειάς μας, την ανάπτυξη επιπλέον εταιρικής κουλτούρας με την ανανέωση, επέκταση του εξοπλισμού νέας τεχνολογίας και την θέσπιση νέων διαδικασιών για ένα ολοκληρωμένο και ασφαλές περιβάλλον, τόσο για την εταιρεία όσο και για τους πελάτες της.

Outsourced η κεντρικοποίηση των υποδομών
Η στρατηγική συνεργασία του ομίλου με την Vodafone για τις υπηρεσίες τηλεματικής και τηλεφωνίας, μας δίνει τη δυνατότητα της κεντρικοποιημένης υποδομής, όπου συγκεντρώθηκε ο δικτυακός εξοπλισμός και οι διακομιστές καθώς και το σύστημα αντιγράφων ασφαλείας. Το περιβάλλον με υψηλές προδιαγραφές ασφάλειας θωράκισε περισσότερο την λειτουργία μας.

Η χρήση αναβαθμισμένου εξοπλισμού τύπου asa firewalls καθώς και συμπληρωματικών συσκευών fortιgate στις πηγές επικοινωνίας μας με το εξωτερικό περιβάλλον για το φιλτράρισμα και την ασφάλεια τον δεδομένων, αποτέλεσαν την έναρξη της αναδιοργάνωσής μας.

Η επικαιροποίηση του Active Directory με την μετάπτωση και χρήση νέων servers σε περιβάλλον vmware προσθέτουν ασφάλεια στη διαχείριση και υποστήριξη των χρηστών. Η ελεγχόμενη πρόσβαση μέσω συσκευών sonicwall για τους προμηθευτές και συνεργάτες μας, καθώς και τρίτους συμβάλλουν στην πρόσθετη ασφάλεια και θωράκιση μας.

Αξιοποίηση της τεχνολογίας Telepresence
Η βελτίωση της απομακρυσμένης επικοινωνίας, με υψηλή ποιότητα ήχου και εικόνας κάνοντας χρήση του Cisco Telepresence, βελτίωσαν την ποιότητα των τηλεδιασκέψεων, με την χρήση περιβάλλοντος φιλικού και εύχρηστου για τους εμπλεκόμενους. Επιπλέον, η υιοθέτηση της πλατφόρμας της Μicrosoft 365 δίνει μία διαφορετική προσέγγιση στον τρόπο λειτουργίας μας. Νέα εργαλεία ενθαρρύνουν την ομαδική εργασία, την συνεργασία και την επικοινωνία, όπως ο διαμοιρασμός αρχείων, η άμεση ενημέρωση και η εξοικονόμηση πόρων.

Τέλος, η αναβάθμιση της λειτουργικής πλατφόρμας διαγνώσεων και αρχειοθέτησης PACS με την χρήση του συστήματος της Biotronics, 3dnet μέσα από ένα σύγχρονο και απόλυτα λειτουργικό και φορητό περιβάλλον (HTML5 και JS node) αποτελεί θεμέλιο λίθο στη νέα ψηφιακή εποχή που διανύει η εταιρεία.

Στο cloud τα επόμενα βήματα
Για τα επόμενα χρόνια η εταιρεία σκοπεύει να επενδύσει σε τεχνολογίες Azure Hosting επενδύοντας στην ασφάλεια και στην καλύτερη διαχείριση των δεδομένων μας. Η συνολική συγκέντρωση των δεδομένων αποτελεί θέμα μείζονος σημασίας για την εταιρεία. Επενδύοντας στις εταιρικές σχέσεις και στην καλύτερη διαχείριση των ασθενών μας, επενδύουμε σε προϊόντα της Microsoft, όπως το Dynamics 365 και προχωράμε σε ολοκληρωμένες λύσεις με την υιοθέτηση της εμπορικής πλατφόρμας της Microsoft.

Στο πλαίσιο αυτών η εταιρεία έχει συνάψει συμφωνία με την αγγλική εταιρεία Biotronics3D για την αρχειοθέτηση ιατρικών εικόνων και διάγνωσης στο cloud σε servers PACS (Picture Archiving and Communication Systems). «Έτσι θα αξιοποιήσουμε, μεταξύ άλλων και το λογισμικό τεχνητής νοημοσύνης που έχει αναπτύξει η Biotronics3D, το οποίο μέσω διανυσματικής ανάλυσης στις ιατρικές εικόνες μπορεί να εντοπίζει αλλοιώσεις στις ακολουθίες των εικόνων και στη συνέχεια τις πιθανές βλάβες όπου υπάρχει πρόβλημα, βοηθώντας τους ιατρούς στη διάγνωση».

Άμεσα οφέλη για τον πελάτη
Τέλος, δίνοντας έμφαση σε όλους τους τύπους ασφάλειας προς τους ασθενείς μας, υιοθετούμε και εφαρμόζουμε τεχνολογίες που συνδράμουν με ποιοτικά κριτήρια στη βελτίωση των υπηρεσιών μας. Όπως είναι το DOSE Excellence project, σύμφωνα με το οποίο έχει εγκατασταθεί σε όλες τις μονάδες υποδομή με λογισμικό που καταγράφει και παρακολουθεί βάσει πρωτοκόλλων τη δόση ακτινοβολίας για κάθε ασθενή με σκοπό της ελαχιστοποίησή της και το MRI Excellence project, που συμβάλλει στην ομογενοποίηση των διαδικασιών, ώστε μια εξέταση να διαρκέσει τον ελάχιστο δυνατό χρόνο, ακολουθώντας όλα τα βασικά βήματα της εξέτασης μέσω πρωτοκόλλων φέρνοντας το βέλτιστο αποτέλεσμα».

netweek (T. 409)
Έχετε άποψη;
Ο σχολιασμός των άρθρων προϋποθέτει την Είσοδο σας στο Netweek Online.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δείτε ακόμη...

Αυτοί που διάβασαν αυτό διάβασαν επίσης

Τα πιο δημοφιλή Topics

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε αυτήν την ενότητα

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε άλλες ενότητες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Topics

Banking / Finance

International

Τηλεπικοινωνίες

Πολιτισμός / Ψυχαγωγία

e-government

Μουσική Βιομηχανία

Retail

Ευρωπαική Ένωση

Services

Ενέργεια / Περιβάλλον

©2020 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, Τ:210 6617777, F:210 6617778