netweek - 16 Οκτωβρίου, η Huawei δίνει ραντεβού με την ιστορία

Τρίτη, 23 Ιουλίου 2019

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Professional Services

Παρουσιάζει στο Λονδίνο τη νέα ναυαρχίδα της

16 Οκτωβρίου, η Huawei δίνει ραντεβού με την ιστορία

12 Οκτωβρίου 2018 | 14:47 Γράφει το Net Week  Online Team Topics: Events,New Products

Την Τρίτη 16 Οκτωβρίου η Huawei θα παρουσιάσει στο Λονδίνο το Huawei Mate 20 Pro, ένα ultra premium smartphone που αναμένεται, σύμφωνα με τα όσα έχουν διαρρεύσει μέχρι στιγμής, να αλλάξει ριζικά τα όσα ξέραμε μέχρι σήμερα για τα smartphones.

Τι θα πρέπει, λοιπόν, να περιμένουμε από την νέα ναυαρχίδα της Huawei; Όπως είναι ήδη γνωστό το Huawei Mate 20 Pro θα είναι εξοπλισμένo με τον επεξεργαστή Kirin 980, τον πρώτο εμπορικά διαθέσιμο επεξεργαστή των 7nm, που υπόσχεται να εκτοξεύσει τις επιδόσεις της συσκευής σε απίστευτα επίπεδα. Χάρη στη διπλή μονάδα NPU, ο Kirin 980 φέρνει επανάσταση και στη διαχείριση των εργασιών στο κινητό, αξιοποιώντας χαρακτηριστικά τεχνητής νοημοσύνης, προσφέροντας μια μοναδική και intelligent εμπειρία χρήσης, μαθαίνοντας γρηγορότερα και πιο αποτελεσματικά τις συνήθειες των κατόχων του.

Γνωστό είναι, επίσης, ότι το νέο smartphone θα είναι εξοπλισμένο με μια full οθόνη στις 6,4 ίντσες, υποσχόμενο εξαιρετική ποιότητα απεικόνισης, όπως και ότι θα διαθέτει τριπλή κάμερα αξιοποιώντας ότι το καλύτερο έχει να προσφέρει η συνεργασία της Huawei με την Leica - όπως προκύπτει από φωτογραφίες που έχουν διαρρεύσει στο Internet θα διαθέτει τρεις φακούς κι ένα φλας σε διάταξη τετραγώνου, τοποθετημένα εργονομικά στο πίσω μέρος της συσκευής (σε σχεδιασμό που παραπέμπει σε γνωστό μοντέλο της Porsche, σύμφωνα με τα όσα προκύπτουν από τις φωτογραφίες που έχουν διαρρεύσει).

Ακολουθώντας την παράδοση της εταιρείας, η οποία φροντίζει ώστε να κινητά της να ενσωματώνουν την τελευταία λέξη της τεχνολογίας στη βιομετρική ασφάλεια, το Huawei Mate 20 Pro θα διαθέτει, σύμφωνα με τα όσα έχουν διαρρεύσει, αισθητήρα δακτυλικού αποτυπώματος πάνω στην οθόνη, ενώ θα μπορεί να ξεκλειδώνει και μέσω της αναγνώρισης προσώπου (3D σύμφωνα με τις φήμες), παρέχοντας αυξημένα και μοναδικά επίπεδα ασφάλειας στους κατόχους του. Ακόμα καλύτερες επιδόσεις αναμένονται και στον τομέα της ταχείας φόρτισης, με τα δημοσιεύματα στο Internet να κάνουν λόγο για την ύπαρξη μιας μπαταρίας των 4.200mAh (τη μεγαλύτερη που κυκλοφορεί στην αγορά), όπως και για υποστήριξη της ασύρματης φόρτισης.

Τα τελευταία χρόνια οι συσκευές της Huawei ξεχωρίζουν για την πολυτέλεια και την ποιότητα κατασκευής τους, άρα το ίδιο υψηλές θα είναι οι απαιτήσεις και για τα νέα Mate 20. Απαραίτητη είναι και η ανθεκτική σε νερό και σκόνη κατασκευή. Αυτό σημαίνει ότι περιμένουμε τουλάχιστον τις προδιαγραφές IP67 του Mate 10 Pro (με τις φήμες να μιλάνε για ακόμα καλύτερες προδιαγραφές). Συνοψίζοντας, μπορούμε να πούμε ότι έχουμε να κάνουμε με μια συσκευή με εξαιρετικά χαρακτηριστικά και μοναδικές καινοτομίες, η οποία αναμένεται να υπερτερεί σε αρκετά σημεία από τον ανταγωνισμό. Περισσότερα θα μάθουμε στις 16 Οκτωβρίου, όταν γίνουν τα επίσημα αποκαλυπτήρια της νέας ναυαρχίδας της Huawei στο Λονδίνο. Το NetFAX θα είναι εκεί για να καλύψει την εκδήλωση και να σας μεταφέρει όλα τα δρώμενα.

Έχετε άποψη;
Ο σχολιασμός των άρθρων προϋποθέτει την Είσοδο σας στο Netweek Online.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δείτε ακόμη...

Αυτοί που διάβασαν αυτό διάβασαν επίσης

Τα πιο δημοφιλή Topics

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε αυτήν την ενότητα

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε άλλες ενότητες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Topics

Banking / Finance

International

Τηλεπικοινωνίες

Πολιτισμός / Ψυχαγωγία

e-government

Μουσική Βιομηχανία

Retail

Ευρωπαική Ένωση

Services

Ενέργεια / Περιβάλλον

©2019 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, Τ:210 6617777, F:210 6617778