Στην υπογραφή συμφωνίας με την Emerson Network Power για την αντιπροσώπευση των συστημάτων προστασίας, παροχής ισχύος και ελέγχου περιβάλλοντος της τελευταίας, στην αγορά της Ουκρανίας προχώρησε η Άλφα Γκρίσιν.

Η συμφωνία προβλέπει την αντιπροσώπευση, διανομή και παροχή τεχνικής υποστήριξης στην αγορά της Ουκρανίας, συστημάτων αδιάλειπτης λειτουργίας (UPS) υψηλής τεχνολογίας, συστημάτων ελέγχου περιβάλλοντος απολύτου ακριβείας (HPAC), καθώς και άλλων εξειδικευμένων προϊόντων της Emerson Network Power από την Alpha Grissin Infotech Ukraine LTD.

Η εταιρεία Alpha Grissin Infotech Ukraine  Ltd, είναι θυγατρική κατά 50% της Άλφα Γκρίσιν Α.Ε., με έδρα το Κίεβο. Η Emerson Network Power αποτελεί πρωτοπόρο και ηγέτη εταιρεία στον τομέα της, σε παγκόσμιο επίπεδο, προσφέροντας μια μεγάλη γκάμα από εξειδικευμένα προϊόντα ισχύος.

Σημειώνεται δε ότι η επιτυχημένη συνεργασία της Άλφα Γκρίσιν Α.Ε. με την Emerson Network Power χρονολογείται εδώ και 25 έτη, με την αντιπροσώπευση των προϊόντων της Emerson Network Power από την Άλφα Γκρίσιν στον Ελλαδικό χώρο, διασφαλίζοντας την αποτελεσματικότητα και την αξιοπιστία των προϊόντων και υπηρεσιών που θα παρασχεθούν και στην αγορά της Ουκρανίας.