Στις 18 Σεπτεμβρίου ξεκινά τη λειτουργία του στην Ελλάδα το πρώτο κατάστημα της αλυσίδας ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών ειδών Saturn στη λεωφόρο Συγγρού στη Καλλιθέα. Διαθέτει μοντέρνα αισθητική, χώρους συνολικής έκτασης 9.200 τ.μ., και περισσότερα από 80.000 επώνυμα προϊόντα.

Στο πλαίσιο της φιλοσοφίας της Saturn, ιδιαίτερη έμφαση έχει δοθεί στην εσωτερική διαρρύθμιση του καταστήματος, όπου τα προϊόντα εκτίθενται τμηματικά ανά εταιρεία προμηθευτή, ενώ σε ορισμένες περιπτώσεις εφαρμόζεται η πρακτική των “shops in shop”.

Ανταγωνιστικό πλεονέκτημα συνιστούν υπηρεσίες, όπως η εγγύηση χαμηλής τιμής, η παράδοση, εγκατάσταση και επίδειξη λειτουργιών ηλεκτρονικού εξοπλισμού, η προώθηση προς ανακύκλωση παλαιών συσκευών, το εργαστήριο για επεξεργασία φωτογραφίας, η τεχνική υποστήριξη για Η/Υ, η εγκατάσταση ηχοσυστημάτων αυτοκινήτου, καθώς και οι πλήρεις τραπεζικές υπηρεσίες.

Στο κατάστημα θα απασχολείται προσωπικό άνω των 150 ατόμων. Με τη δημιουργία του συγκεκριμένου καταστήματος στην ελληνική αγορά, η Saturn συμπληρώνει τον αριθμό των 10 κρατών, στα οποία δραστηριοποιείται διατηρώντας περισσότερα από 200 καταστήματα.