Το Ίδρυμα Al Hariri κάνει δωρεά πλήρους συστήματος ψηφιακής σήμανσης στο Υπουργείο Παιδείας και Ανώτατης Εκπαίδευσης του Λιβάνου με υποδομή Cisco και διαχείριση περιεχομένου από το DSplay.

Το ψηφιακό σύστημα σήμανσης βασίζεται σε εξοπλισμό που προσφέρεται από τη Cisco Systems και η λειτουργία του υποστηρίζεται από το DSplay, το οποίο με την πλήρη λειτουργικότητα του και την ευκολία χρήσης του επιτρέπει στους διαχειριστές των προγραμμάτων επικοινωνίας αλλά και στους συντάκτες περιεχομένου να μεταδώσουν τα μηνύματά τους γρήγορα και αποτελεσματικά.

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να έχουμε ανακαλύψει ότι η χρηστικότητα και τα ποικίλα χαρακτηριστικά του DSplay καθώς και η ομαλή διαλειτουργικότητά του με την υποδομή μας έφερε μεγάλες αλλαγές στο υπουργείο μας. Μας κάνει να αισθανόμαστε ότι το υπουργείο μας είναι πάντα ζωντανό. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι αυτό δεν θα συνέβαινε χωρίς τον υψηλό επαγγελματισμό και την υποστήριξη της ομάδας της CyberStream τόσο σε διοικητικό όσο και σε τεχνικό επίπεδο», δήλωσε ο Tarek Shal, Διευθυντής Προγράμματος Εκπαίδευσης & Ανάπτυξης του Ιδρύματος Hariri.