Η εταιρία Mikenopa Hellas πραγματοποίησε στην Κω μία από τις πιο περίπλοκες εγκαταστάσεις συστήματος ασύρματου ίντερνετ στην Ελληνική αγορά. Όλα τα ξενοδοχεία του ομίλου Kipriotis Hotels στο νησί αναβάθμισαν τις υπηρεσίες τους με το ασύρματο ίντερνετ τελευταίας τεχνολογίας που παρέχει η Mikenopa.

Τα συνολικά 1.465 δωμάτια καλύφθηκαν με σήμα ασύρματου ίντερνετ από 200 συνολικά access points, τα οποία συνδέονται με 60 switches και καλωδιώσεις συνολικού μήκους άνω των 15χμ. Το σύστημα επιτρέπει σε όλους τους πελάτες των ξενοδοχείων του Ομίλου να απολαμβάνουν γρήγορη περιήγηση στο διαδίκτυο από τα δωμάτιά τους.

Ο Κωνσταντίνος Κυπριώτης, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του ξενοδοχειακού ομίλου, δήλωσε: «Οι διακοπές πολυτελείας χωρίς υψηλής ποιότητας υπηρεσίες ασύρματου ίντερνετ δεν αποτελούν πλέον επιλογή κανενός. Για το λόγο αυτό συνεργαστήκαμε με τη Mikenopa, ούτως ώστε να παρέχουμε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και στον τομέα του ασύρματου ίντερνετ, όπως και με όλες τις υπόλοιπες υπηρεσίες μας». Ο Pavel Pohl, Country Director της ‘Mikenopa Hellas’, σημείωσε: «Η συνεχώς αυξανόμενη ζήτηση για πρόσβαση στο διαδίκτυο σε γρήγορες ταχύτητες αποτελούν πρόκληση για τα μεγάλα ξενοδοχεία, ειδικά στην επαρχία και σε νησιωτικές περιοχές. Γι’ αυτόν ακριβώς το λόγο, η επιλογή του σωστού παρόχου που θα εγκαταστήσει το σύστημα είναι πολύ σημαντική».