Η ΥΔΑΤΩΡ Α.Ε., κορυφαία εταιρεία διαχείρισης νερού, λυμάτων, καθώς και συστημάτων αυτοματισμού, λειτουργίας και ελέγχου αυτών, επέλεξε να επενδύσει σε πλατφόρμα της Salesforce.com και συγκεκριμένα στη λύση Salesforce Sales Cloud την πιο εξελιγμένη λύση για διαχείριση πωλήσεων (sales force automation).

Το έργο υλοποιήθηκε σε συνεργασία με την εταιρεία NetU, επίσημο συνεργάτη της Salesforce.com στην Ελλάδα, Κύπρο, και Σερβία. Το Salesforce Sales Cloud ενσωματώνει ένα ευέλικτο σύστημα διαχείρισης περιεχομένου (Content Management) και διαχείρισης γνώσης (Knowledge Management), ενώ πλέον είναι εφικτή η ύπαρξη διαφορετικών εκδόσεων κάθε -σχετικού με τις πωλήσεις – αρχείου για λόγους ιστορικότητας, αλλά και η ανταλλαγή πληροφοριών και σχολίων άμεσα από το περιβάλλον του Salesforce, χωρίς τη χρήση email.

Αυτή η καινοτόμος δυνατότητα εταιρικής κοινωνικής δικτύωσης και συνδυασμού πληροφορίας και γνώσης είναι και ένας από τους σημαντικότερους παράγοντες που οι άνθρωποι της ΥΔΑΤΩΡ βλέπουν να βελτιώνεται σήμερα σημαντικά η καθημερινότητά τους. Επιπλέον οι άνθρωποι των πωλήσεων είναι πλέον σε θέση να έχουν την πλήρη εικόνα των πελατών, αλλά και των υποψηφίων πελατών. Συνολικά, η ευελιξία που προσφέρει το Salesforce λόγω της cloud και mobile φύσης του, παρέχει στους χρήστες της ΥΔΑΤΩΡ την πληροφορία που θέλουν απ’ όπου κι αν βρίσκονται από οποιαδήποτε συσκευή.

Αυτό το χαρακτηριστικό έχει αλλάξει πολύ τον τρόπο που εργάζονται, κάνοντάς τους να μην εξαρτώνται από το γραφείο τους. Η Salesforce.com ιδρύθηκε πριν από 15 χρόνια και σήμερα είναι ο παγκόσμιος ηγέτης στα συστήματα CRM, καθορίζοντας την εποχή του cloud computing και ενδυναμώνοντας την καινοτομία στις πωλήσεις, στην εξυπηρέτηση πελατών, το marketing κ.ά.