Η Regate A.E. ανέλαβε την εγκατάσταση και προσαρμογή του συστήματος αυτοματοποίησης πωλήσεων BizeGate στην εταιρεία IDER Μπουρτζόγλου Β. Α.Β.Ε.

Η IDER είναι δημιούργημα του Βασίλη Μπουρτζόγλου και ξεκίνησε το 1964 ως ατομική επιχείρηση, ενώ το 1976 επέκτεινε τις δραστηριότητές της σε Ανώνυμη Βιομηχανική Εταιρεία παραγωγής καλσόν. Η IDER και γενικότερα, ο Όμιλος Επιχειρήσεων Μπουρτζόγλου στεγάζονται σε ιδιόκτητο βιομηχανικό χώρο. Η παραγωγή είναι εφοδιασμένη με σύγχρονα και εξειδικευμένα μηχανήματα ραφής, βαφείου, σιδερώματος, συσκευασίας, όλα κατασκευασμένα στην Ιταλία, την μεγαλύτερη πηγή τεχνογνωσίας του καλσόν. Υπάρχουν επίσης ειδικοί χώροι αποθήκευσης των προϊόντων στα διάφορα στάδια παραγωγής.

Η λύση BizeGate που πρόκειται να υλοποιηθεί, θα καλύπτει πλήρως τις ανάγκες όλων των πωλητών της εταιρείας, παρέχοντάς τους δυνατότητες όπως πλήρη ενσωμάτωση της εμπορικής-πιστωτικής πολιτικής της εταιρείας, φορητή παραγγελιοληψία, up & cross selling, καρτέλες πελατών και ολοκληρωμένη συναλλακτική εικόνα πελάτη, διαχείριση τιμοκαταλόγων, κ.ά. Επιπλέον, το σύστημα θα προσφέρει on-line και off-line πρόσβαση στους πωλητές σε ένα αναλυτικό κύκλωμα στατιστικών άλλων αναφορών πωλήσεων.

Επισημαίνεται ότι το BizeGate θα επικοινωνεί σε ασφαλές και γρήγορο δίκτυο με το ERP σύστημα της εταιρείας (Boss Πληροφορική), για την ανταλλαγή των πληροφοριών. Ο εξοπλισμός που επιλέχθηκε για τους πωλητές  της εταιρείας περιλαμβάνει φορητές  συσκευές τύπου Netbook, Lenovo με broadband συνδέσεις από τη WIND Hellas.