Η EMC Corporation ανακοίνωσε σημαντικές βελτιώσεις στο πρόγραμμα συνεργασίας Velocity Solution Provider, οι οποίες θα φέρουν ακόμη περισσότερους πελάτες από το μεσαίο κομμάτι της αγοράς κοντά στην τεχνολογία και τις λύσεις της EMC.

Η έμφαση παραμένει στην εξαιρετική προετοιμασία των Velocity Partners, ώστε οι πωλήσεις ή/και η συντήρηση των προϊόντων και των λύσεων της EMC να γίνεται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και οι πελάτες να είναι σίγουροι ότι δουλεύουν με τους πιο ενημερωμένους και ικανούς συνεργάτες, ώστε να μπορούν να καλύπτουν τις επιχειρηματικές τους απαιτήσεις.

Στις βελτιώσεις περιλαμβάνεται νέα πολιτική εκπτώσεων για Premier και Signature Partners, αλλαγές στα προαπαιτούμενα για το Velocity Specialty με έμφαση στη δημιουργία ευκαιριών για περισσότερες πωλήσεις και ενσωμάτωση του προγράμματος EMC Isilon Partner Program στο πρόγραμμα Velocity. Επίσης, πλέον είναι δυνατή η σύνδεση περισσότερων προϊόντων με οικονομικά κίνητρα για τους συνεργάτες Velocity Specialties και η ενίσχυση των πρωτοβουλιών που στοχεύουν στη δημιουργία ζήτησης.