Η Microsoft Corp. διαθέτει παγκοσμίως από σήμερα το νέο λειτουργικό της σύστημα, Windows 7. "Με τα Windows 7, τα PC περνούν στην καλύτερή τους φάση", δήλωσε ο Steve Ballmer, Chief Executive Officer της Microsoft.

“Μαζί με τους συνεργάτες μας, διοχετεύουμε στην αγορά περισσότερες επιλογές από ποτέ, καθώς με τα Windows 7 είναι βέβαιο ότι κάθε καταναλωτής θα βρει το PC που του ταιριάζει”. H Microsoft Ελλάς, για να γιορτάσει την αναγγελία της παγκόσμιας διάθεσης των Windows 7, πραγματοποίησε εχθές με επιτυχία μια εορταστική βραδιά, ειδικά για τους εκπροσώπους των Μ.Μ.Ε.

Οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά ηλεκτρονικούς υπολογιστές, από 13 διαφορετικούς κατασκευαστές, τις εταιρίες Acer, Dell, E-shop.gr, Fujitsu, HP, Ideal-Toshiba, Info-Quest, Lenovo, LG, Multirama, Πλαίσιο,  Samsung και Sony, με εγκατεστημένο το νέο λειτουργικό σύστημα της Microsoft, ώστε να γνωρίσουν από κοντά τις απεριόριστες δυνατότητές του.

Παράλληλα, σε ειδικά stands, παρουσιάστηκαν και οι νέες τηλεφωνικές συσκευές Windows phones με ενσωματωμένα τα Windows Mobile 6.5, τη νέα έκδοση του λογισμικού της Microsoft ειδικά για κινητά τηλέφωνα. Σημειώνεται ότι, η ελληνική έκδοση των Windows 7 θα είναι διαθέσιμη στις 31 Οκτωβρίου.