Τη σύναψη στρατηγικής συνεργασίας ανακοίνωσαν σήμερα η Wind Ελλάς και ο Όμιλος Εταιριών Πάνου Γερμανού, με σκοπό την περαιτέρω ανάπτυξη των δραστηριοτήτων τους στην ελληνική αγορά τηλεπικοινωνιών.

Η συμφωνία έχει ορίζοντα 15ετίας και αφορά στην αποκλειστική διάθεση του συνόλου των υπηρεσιών κινητής, σταθερής και Internet της Wind από το δίκτυο καταστημάτων του Ομίλου Π. Γερμανού. Παράλληλα, προβλέπει τη μετοχική συμμετοχή του Ομίλου Εταιριών Πάνου Γερμανού στη Wind, η οποία αναμένεται ότι θα φτάσει κλιμακωτά στο μέγιστο 10% κατά τα τέσσερα πρώτα έτη (2013-2016). Η πώληση των προϊόντων και υπηρεσιών της Wind από το δίκτυο καταστημάτων του Ομίλου Π. Γερμανού θα δημιουργήσει πολλαπλά οφέλη για τον καταναλωτή, καθώς θα έχει στη διάθεσή του νέες επιλογές μέσα από τον συνδυασμό της προϊοντικής γκάμας των δύο πλευρών.

Όπως δήλωσε ο Νάσος Ζαρκαλής, Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της Wind Ελλάς, «από σήμερα, ο Όμιλος Εταιρειών Πάνου Γερμανού είναι ο νέος συνεργάτης στη δυναμική πορεία ανάπτυξης της Wind, ένας δυνατός επιχειρηματικός εταίρος στη στρατηγική μας για μακροπρόθεσμη ευημερία. Με τη νέα αυτή συνεργασία η Wind θα εδραιωθεί περαιτέρω ως ολοκληρωμένος τηλεπικοινωνιακός πάροχος στη συνείδηση των καταναλωτών και θα ενισχύσει σημαντικά τα εμπορικά και τα οικονομικά αποτελέσματα της» τόνισε ο επικεφαλής της Wind.

Από τη μεριά του ο Γενικός Διευθυντής της Olympia Development, Κώστας Καραφωτάκης τόνισε πως «οι σχέσεις εμπιστοσύνης που έχουμε χτίσει με το καταναλωτικό κοινό, η υψηλή επισκεψιμότητα του δικτύου μας, η ευρεία γκάμα προϊόντων και υπηρεσιών που παρέχουμε στους καταναλωτές σε συνδυασμό με τις ολοκληρωμένες τηλεπικοινωνιακές λύσεις που παρέχει η Wind αποτελούν τα εχέγγυα για τη θετική έκβαση της συνεργασίας.»