Σύμφωνα με τους πολιτικούς αναλυτές, το λεγόμενο "Κόμμα των Αναποφάσιστων" θα είναι και στις ερχόμενες βουλευτικές εκλογές εκείνο που θα κρίνει το τελικό αποτέλεσμα.

Τα επιτελεία των κομμάτων θα προσπαθήσουν, συνεπώς, να προσελκύσουν το ενδιαφέρον των αναποφάσιστων ψηφοφόρων, το καθένα προς το δικό του ψηφοδέλτιο. Οι ίδιοι οι αναποφάσιστοι, ενδιαφέρονται να ενημερωθούν, να μελετήσουν προγράμματα, να ακούσουν συγκεκριμένες δεσμεύσεις, να επηρεαστούν από πειστικά επιχειρήματα, έτσι ώστε την ημέρα των εκλογών, όποτε και αν αυτές γίνουν, να είναι προετοιμασμένοι και όσο γίνεται πιο σίγουροι για την ψήφο τους!..

Καθώς το Internet προσφέρει σήμερα όλες τις δυνατότητες επικοινωνίας, διαλόγου, ανταλλαγής απόψεων και οπωσδήποτε διαδραστικής αλληλεπίδρασης μεταξύ των ενδιαφερομένων, η Netter – Interactive Projects (www.netter.gr) του δημοσιογράφου Γιάννη Γούτη, πήρε την πρωτοβουλία για τη δημιουργία ενός website μέσω του οποίου θα μπορούν τόσο οι πολίτες όσο και τα κόμματα να συζητήσουν, να επηρεάσουν και να επηρεαστούν, αξιοποιώντας όλες τις δυνατότητες που προσφέρει η σύγχρονη τεχνολογία.

Μέσα από το www.anapofasistoi.gr θα γίνεται διάλογος επί όλων των θεμάτων που απασχολούν τους Ελληνες ψηφοφόρους, θα διεξάγονται τακτικά online ψηφοφορίες για διάφορα επίκαιρα ζητήματα και βεβαίως θα παρουσιάζονται οι τάσεις καθώς αυτές θα διαμορφώνονται μέσα από αυτές τις διαδικασίες.

Για να υλοποιηθεί αυτό το αρκετά απαιτητικό project πρέπει να υπάρξει συνεργασία ανάμεσα στην Netter και κάποιας εταιρίας από τον χώρο του Web Development, ενώ ταυτόχρονα αναζητούνται και χορηγοί που θα δεχτούν να στηρίξουν το σημαντικό αυτό εγχείρημα. Οι ενδιαφερόμενοι, ας επικοινωνήσουν με τον Γ. Γούτη στο [email protected].