Ετήσιο κύκλο εργασιών της τάξεως των 47,4 εκατ. ευρώ σημείωσε η Oracle Ελλάς, θυγατρική της Oracle Corporation, το Οικονομικό Έτος 2008 (FY08), το οποίο ολοκληρώθηκε την 31η Μαΐου 2008.

Τα κέρδη της παρουσίασαν αύξηση φτάνοντας τα 7,9 εκατ. ευρώ. Ο ρυθμός ανάπτυξης της Oracle Ελλάς συνέχισε να κινείται σε ποσοστό πολύ υψηλό, με το CAGR να κινείται για την περίοδο 2005 – 2008 στο 28%.

“Είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος από την απόδοση και παρουσία της Oracle Ελλάς στην ελληνική αγορά”, σχολίασε σχετικά ο Βασίλης Δημόπουλος, πρόεδρος & διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, αντιπρόεδρος του cluster χωρών Ελλάδα, Κύπρος, Μάλτα, Αλβανία, Κόσοβο, FYROM και industry leader communications & media για την περιοχή της Ανατολικής Ευρώπης και Ρωσίας. “Σε ένα περιβάλλον που κάθε άλλο παρά ευνοϊκό μπορεί να χαρακτηριστεί, επιτυγχάνουμε υψηλούς ρυθμούς ανάπτυξης, αποδεικνύοντας ότι η πελατειακή μας βάση μάς θεωρεί στρατηγικό συνεργάτη και επενδύει στις λύσεις μας εξασφαλίζοντας την απόδοση της επένδυσής της”.