Την επιτυχημένη πορεία της στην αγορά συνέχισε και το 2010 η Γερμανός, αυξάνοντας τους πελάτες της και παραμένοντας πρώτη στην προτίμηση των καταναλωτών, σύμφωνα με όσα ανακοινώθηκαν στο ετήσιο Συνέδριο Συνεργατών του Δικτύου Καταστημάτων Γερμανός.

Όπως ανακοινώθηκε κατά τη διάρκεια του συνεδρίου, το 2010 πάνω από 17,8 εκατομμύρια πελάτες, 7% περισσότεροι σε σχέση με το 2009, πραγματοποίησαν τις συναλλαγές τους στα Καταστήματα του Δικτύου, ενώ οι επισκέπτες των καταστημάτων ανήλθαν σε 23,5 εκατομμύρια. Σύμφωνα με έρευνα της Γερμανός, τα καταστήματα παραμένουν πρώτα σε αναγνωρισιμότητα μεταξύ των αλυσίδων καταστημάτων κινητής τηλεφωνίας. Επιτεύχθηκε επίσης ρεκόρ επταετίας στις συνδέσεις συμβολαίου που ξεπέρασαν τις 300.000, το 36% των οποίων αποτελούν συνδέσεις φορητότητας.

Και στην καρτοκινητή τηλεφωνία, οι επιδόσεις της Γερμανός ήταν θετικές, καθώς πωλήθηκαν 53% περισσότερα τεμάχια από το 2009. Σε επίπεδο σταθερής τηλεφωνίας, σημαντική ήταν η συνεισφορά της Γερμανός στις πωλήσεις του ΟΤΕ καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους, με τις επιδόσεις του Δικτύου να ενισχύονται αποφασιστικά κατά το 4ο τρίμηνο, περίοδο κατά την οποία το μερίδιο της Γερμανός στις πωλήσεις του ΟΤΕ άγγιξε το 20%.

Παράλληλα, κατά το 2010, παρά την πτώση της αγοράς, 570.000 καταναλωτές, σχεδόν όσοι και πέρσι, αποτάθηκαν στο τμήμα service των καταστημάτων Γερμανός.