Η Westnet Distribution, - συμφερόντων Πάνου Γερμανού - και η Hitachi, ξεκινούν αποκλειστική συνεργασία για τη διάθεση των τηλεοράσεων Hitachi στην ελληνική αγορά.

Υψηλόβαθμα στελέχη της Hitachi από τις Διοικήσεις Αγγλίας και Ιαπωνίας παρουσίασαν σε εδική εκδήλωση όλες τις σειρές τηλεοράσεων (σειρές B, Z και Ultra) που διακρίνονται από την παροχή πλήθους υπηρεσιών και δυνατοτήτων. O Διευθύνων Σύμβουλος της Westnet, Ρόμπυ Μπουρλάς, σημείωσε για τη συνεργασία: «Η αποκλειστική μας συνεργασία με τη Hitachi αποτελεί ένα ακόμα σκαλοπάτι εξέλιξης στη στρατηγική μας και εξασφαλίζει για τους πελάτες μας υψηλής ποιότητας προϊόντα στην κατηγορία των τηλεοράσεων.

Είμαστε περήφανοι που ένας παγκόσμιος παίχτης με 100 χρόνια ιστορία εμπιστεύεται τη Westnet για τη διάθεση των προϊόντων του στην Ελλάδα και την Κύπρο». Από την πλευρά της Hitachi οι Richard Bass, Head of Europe B2C Business και Yoshiyuki Bando, Europe B2C Manager αναφέρθηκαν στη μεγάλη ευκαιρία που βλέπουν στην ελληνική αγορά για τις τηλεοράσεις Hitachi και την πεποίθησή τους ότι η Westnet ως αξιόπιστος και ισχυρός συνεργάτης θα συμβάλλει δυναμικά στην ανάπτυξη των προϊόντων τους. Η νέα συνεργασία της Westnet σηματοδοτεί την είσοδό της στην αγορά των τηλεοράσεων και συνάδει με το στρατηγικό σχεδιασμό της εταιρείας για δημιουργία συνεργασιών με πολλαπλά οφέλη.