Αποχωρεί ο Παναγιώτης Γκεζερλής από την Upstream μετά από 2 περίπου χρόνια συνεργασίας.

Ο Π. Γκεζερλής ξεκίνησε την σταδιοδρομία του στην Upstream το 2008, προερχόμενος από την θέση του Chief Commercial Officer στην εταιρία φωνητικών εφαρμογών VoiceWeb. Αρχικά ανέλαβε καθήκοντα Business Development Director στο Brands Mobile Marketing Business Unit της Upstream, όπου ήταν υπεύθυνος για την ανάπτυξη των πωλήσεων στην Ελλάδα και την επίβλεψη των αντίστοιχων τμημάτων του Λονδίνου, της Ρώμης, του Τορόντο και του Μεξικού.

Τον Ιανουάριο του 2009 προήχθη στη θέση του Head of Business Planning στο Operator Business Unit της εταιρίας, όπου ήταν υπεύθυνος για τον σχεδιασμό και την υποστήριξη των πωλήσεων της εταιρίας σε 40 χώρες και την οργάνωση των αντίστοιχων γραφείων της εταιρίας σε 9 χώρες.

Ο Πρόεδρος του ΔΣ της Upstream, Μάρκος Βερέμης, δήλωσε σχετικά: «Η επιτυχημένη συνεργασία μας με τον Παναγιώτη, ένα ικανό στέλεχος που έστησε και οργάνωσε το τμήμα Business Planning της Upstream, ολοκληρώνεται Θα ήθελα εκ μέρους όλων εμάς στην Upstream να του ευχηθώ καλή επιτυχία στα νέα του σχέδια.»

Ο Παναγιώτης Γκεζερλής σπούδασε Printing & Publishing στην Αγγλία και είναι κάτοχος του μεταπτυχιακού MBA International, ειδίκευση eBusiness, του ΟΠΑ. Ξεκίνησε την καριέρα του στον κλάδο Εκτυπώσεων & Εκδόσεων, όπου για 6 χρόνια εργάστηκε σε διευθυντικές θέσεις, μεταξύ των οποίων και Διευθύνων Σύμβουλος στο συγκρότημα Γραφικών Τεχνών Εκδοτική Ελλάδος ΑΕ. Η νέα δραστηριότητα του δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα, αυτό που έγινε γνωστό είναι ότι εισέρχεται επιχειρηματικά στον κλάδο του ηλεκτρονικού εμπορίου.