Την αποχώρησή της από τη χώρα μας αποφάσισε αιφνιδίως η γαλλική αλυσίδα Fnac, μεταβιβάζοντας τα δυο βασικά της καταστήματα στο The Mall Αthens και στη Γλυφάδα, στην Public.

H Fnac, σε κοινοπραξία με τον Όμιλο Μαρινόπουλου, εγκαινίασε το πρώτο της κατάστημα στην Ελλάδα στο εμπορικό κέντρο The Mall στο Μαρούσι στις 16 Νοεμβρίου 2005. Η αλυσίδα Public ανεβάζει έτσι τον αριθμό των καταστημάτων της σε 9, για Ελλάδα και Κύπρο.

Ο Ρόμπυ Μπουρλάς, Γενικός Διευθυντής της Public, δήλωσε σχετικά: «Με τα 2 νέα καταστήματα στο The Mall Athens και στη Γλυφάδα και με τα 2 υφιστάμενα σε Σύνταγμα και Πειραιά πλέον καλύπτουμε γεωγραφικά το μεγαλύτερο κομμάτι της Αττικής, με πολύ κεντρικά σημεία σε κάθε περιοχή.

Η ραγδαία ανάπτυξη των Public μέσα σε αυτή τη δύσκολη οικονομική συγκυρία οφείλεται στην επιβράβευση των πελατών μας που μας τιμούν καθημερινά και δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε να παραμείνουμε η πρώτη επιλογή τους ως πολυκατάστημα ψυχαγωγίας». Η Public σκοπεύει το Σεπτέμβριο του 2010, να εγκαινιάσει τη ναυαρχίδα της στη Βόρεια Ελλάδα, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης επί της οδού Τσιμισκή.