Η Seiko Epson Corporation ανακηρύχθηκε Sustainability Leader και βραβεύθηκε με ασημένιο βραβείο στο SAM "Sustainability Yearbook 2011", που δημοσιεύθηκε στις 28 Φεβρουαρίου.

Το ετήσιο Sustainability Yearbook εκδίδεται από την παγκοσμίου φήμης εταιρεία ερευνών για επενδύσεις κοινωνικής υπευθυνότητας (SRI – Social Responsibility Investment), SAM Group. Κάθε χρόνο, 2,500 επιχειρήσεις, όπως καταγράφονται από το Dow Jones Global Total Stock Market Index, αξιολογούνται για βιώσιμη ανάπτυξη με βάση περισσότερα από 100 γενικά και κλαδικά κριτήρια, που καλύπτουν την οικονομική, κοινωνική και περιβαλλοντική τους απόδοση.

Από τις 2,500 επιχειρήσεις που συμμετέχουν, μόνο το 15% σε κάθε έναν από τους 58 κλάδους κρίθηκε κατάλληλο για να συμπεριληφθεί στο Sustainability Yearbook 2011. Από αυτές, 103 επιχειρήσεις έλαβαν χρυσό βραβείο, 92 ασημένιο και 77 χάλκινο. Η Epson είναι μεταξύ των έξι Sustainability Leaders στον κλάδο “Συσκευών Πληροφορικής & Ηλεκτρονικού Εξοπλισμού Γραφείου” (Computer Hardware & Electronic Office Equipment).