Η αυξανόμενη απήχηση των νέων υπηρεσιών LLU της hellas online, συμπεριλαμβανομένων επιπρόσθετων εσόδων από την εμπορική συνεργασία της με τη Vodafone Ελλάδας και τα υψηλότερα έσοδα από υπηρεσίες προς εταιρικούς πελάτες, οδήγησαν το στο 1ο εξάμηνο το τζίρο της εταιρείας 132% ψηλότερα σε σχέση με την αντίστοιχη περσινή περίοδο.

Συγκεκριμένα, οι πωλήσεις της hellas online έφτασαν τα 47,5 εκατ. ευρώ και το μεικτό κέρδος τα 3,4 εκατ. ευρώ σε σύγκριση με 3,3 εκατ. μικτές ζημιές το αντίστοιχο περσινό εξάμηνο. Ωστόσο, oι ζημιές προ φόρων ανήλθαν σε 17,6 εκατ. από  14,7 εκατ. ευρώ το 1ο εξάμηνο του 2007, επηρεασμένες επιπρόσθετα από τον υπερδιπλασιασμό του κόστους αποσβέσεων εξαιτίας της συνεχούς αύξησης των επενδύσεων του ομίλου.

Κατά τη διάρκεια του 1ου εξαμήνου του 2008, οι επενδύσεις του ομίλου ανήλθαν σε 43,5 εκατ. ευρώ, φτάνοντας συνολικά τα  157 εκατ. ευρώ από τις αρχές του 2006,  καθώς η hellas online συνεχίζει τη δυναμική επέκταση και βελτίωση του ιδιόκτητου δικτύου οπτικών ινών και της εξάπλωσης της αδεσμοποίητης πρόσβασης στον τοπικό βρόγχο, με στόχο την ενίσχυση της ποιότητας των προσφερόμενων υπηρεσιών και της μείωσης του λειτουργικού κόστους μέσω της περαιτέρω ανεξαρτητοποίησης της από τις δικτυακές υποδομές του ΟΤΕ.