Η Xerox Hellas βραβεύθηκε πρόσφατα με το βραβείο Ανθρώπινου Δυναμικού της KPMG στην κατηγορία «Επιλογή και Διακράτηση Προσωπικού».

Η απονομή έγινε στο πλαίσιο του 14ου Συμποσίου Ανθρώπινου Δυναμικού της KPMG, που πραγματοποιήθηκε στις 16 και 17 Φεβρουαρίου 2011, στην Αίγλη Ζαππείου.

Στο Συμπόσιο συμμετείχαν περισσότερα από 200 διευθυντικά στελέχη Ανθρώπινου Δυναμικού και CEOs από 150 περίπου εταιρείες όλων των κλάδων της αγοράς, ενώ την κριτική επιτροπή των βραβείων αποτελούσαν διακεκριμένες προσωπικότητες του ελληνικού επιχειρηματικού και ακαδημαϊκού χώρου. Το βραβείο για λογαριασμό της Xerox Hellas παρέλαβαν οι Βασίλης Ραμπάτ, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος, και Δημήτρης Δόντας, Διευθυντής Ανθρώπινου Δυναμικού της εταιρείας αντίστοιχα.

Στην παρουσίαση του, που ακολούθησε τη βράβευση, ο Δ. Δόντας ανέπτυξε τους κύριους άξονες της πολιτικής ανθρώπινου δυναμικού της Xerox Hellas, με ιδιαίτερη έμφαση στις διαδικασίες πρόσληψης, ανάπτυξης και παρακίνησης του προσωπικού, που διαδραματίζουν, τελικά, τον σπουδαιότερο ρόλο στη διακράτησή του.