Η Νokia διοργανώνει, για πρώτη φορά στην Ελλάδα, το Nokia Developers Forum, το οποίο θα διεξαχθεί στις 15 Ιουνίου από τις 09:30 μέχρι τις 16:00 στον πολυχώρο Gazarte στο Γκάζι.

Οι συμμετέχοντες έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν και να συζητήσουν με ομάδα ειδικών από το Διεθνές Forum της Nokia για τις δυνατότητες των mobile applications που μπορούν να δημιουργήσουν για τις Nokia συσκευές καθώς επίσης και για σημαντικές επιχειρηματικές ευκαιρίες που προσφέρονται μέσω του Ovi Store.

«Σκοπός του Ελληνικού Nokia Developers Forum είναι να αποτελέσει αφετηρία έμπνευσης και δημιουργίας μοναδικών ελληνικών εφαρμογών, που θα αποτελέσουν πραγματική εμπειρία για τους χρήστες προϊόντων και υπηρεσιών Νokia, προσδίδοντας αξία στην καθημερινότητά τους” δήλωσε ο Παναγιώτης Μακρογιάννης – Services Manager της Nokia στην Ελλάδα.

 Κατά την διάρκεια του Nokia Developers Forum οι συμμετέχοντες θα λάβουν μέρος σε διαγωνισμό για να κάνουν δική τους μια ολοκαίνουργια συσκευή Nokia Ν8 η οποία αναμένεται να κυκλοφορήσει στην αγορά το επόμενο τρίμηνο.

Παράλληλα άλλοι 3 τυχεροί θα έχουν την ευκαιρία να λάβουν μέρος στις Qt Developers Days, που θα διεξαχθούν στο Μόναχο.

Η εγγραφή στο  Nokia Developers Forum,και η συμμετοχή είναι δωρεάν.

Για την εγγραφή σας καθώς και για το αναλυτικό πρόγραμμα του Nokia Developers Forum μπορείτε να επισκεφτείτε το: www.nokiaforum.gr.