Η Innova Solutions LLC τιμήθηκε με το το βραβείο Ruban d’ Honneur στην κατηγορία Chariman’s Selection στα European Business Awards 2010 στις 16 Νοεμβρίου στο Παρίσι.

Η βράβευση αποτελεί για την εταιρία ένα σημαντικό επίτευγμα, δεδομένου ότι η επιλογή έγινε ανάμεσα σε 15.000 εταιρείες από 30 χώρες. Για τέταρτη χρονιά τα Ευρωπαϊκά Επιχειρηματικά Βραβεία, που χορηγούνται από την HSBC, συγκέντρωσαν πάνω από 300 εταιρίες της επιχειρηματικής ελίτ της Ευρώπης. Η εορταστική εκδήλωση έδωσε τη δυνατότητα στον επιχειρηματικό κόσμο της Ευρώπης να συναντηθεί και να μοιραστεί τις σκέψεις και τις ιδέες του σε κοινά θέματα και επιχειρηματικές ευκαιρίες.

Ο Δρ. Γ. Σαρηγιαννίδης, Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος της INNOVA, δήλωσε: «Είναι τιμή για την Innova και για εμένα προσωπικά, που εκπροσωπώ την εταιρεία, η βράβευση και η αναγνώριση των προσπαθειών μας, καθώς και των επιχειρηματικών επιτυχιών που έχουμε έως σήμερα. Αυτό το βραβείο εκπροσωπεί την εμπιστοσύνη που μας δείχνουν οι συνεργάτες και οι πελάτες μας και αποτελεί κίνητρο για να συνεχίσουμε να εξελισσόμαστε στο μέλλον».