Έχοντας αναλάβει την επίσημη διανομή μιας μεγάλης ποικιλίας προιόντων επιχειρησιακού λογισμικού, τεχνολογιών, συστημάτων και συσκευών, η Akeydor Limited έχει εξελιχθεί σε παγκόσμιο διανομέα τεχνολογιών στην Ευρώπη, την Μέση Ανατολή, την Βόρεια και Νότια Αμερική μέσω επίσημων αντιπροσώπων της σε κάθε χώρα.

Συγκεκριμένα, η Akeydor Limited με έδρα το Λονδίνο έχει δημιουργήσει τη δυνατότητα να εξοπλίζει μεταπωλητές ανά τον κόσμο και μεγάλους οργανισμούς, με πληθώρα τεχνολογιών και συστημάτων οι οποίες συνοδεύονται με την δυνατότητα υποστήριξης (φυσική και Remote) από τις βάσεις της Akeydor στο Λονδίνο και στην Αθήνα.

Πρόσφατα υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την NetOp Solutions, εταιρεία ανάπτυξης των προϊόντων NetOp Remote Control και NetOp Vision Pro, για όλες τις χώρες της Λατινικής Αμερικής. Επιπρόσθετα, η έχει αναλάβει την αντιπροσώπευση των εμπορικών και επικοινωνιακών προϊόντων λογισμικού της ναυτιλιακής εταιρείας ΔΑΝΑΟΣ, για το Ηνωμένο Βασίλειο στο οποίο εδρεύει.

Προκειμένου να παρέχει προϊόντα, υπηρεσίες και τεχνολογίες στους Ακαδημαϊκούς της πελάτες της στην Ελλάδα, και προκειμένου να επενδύσει στην Ελληνική αγορά και να παρέχει υψηλές υπηρεσίες πληροφορικής στην Εκπαίδευση, η Akeydor Limited δημιούργησε το υποκατάστημά της στην Ελλάδα με το όνομα STUDICA, μέσα από το οποίο εκπαιδευτικοί οργανισμοί, εταιρείες, μαθητές, φοιτητές και καθηγητές μπορούν να βρίσκουν πληθώρα προϊόντων σε ακαδημαϊκές εκδόσεις, και είτε να τα προμηθεύονται online, είτε μέσα από το υποκατάστημα STUDICA.