Οι Mellon Poland και Mellon Romania, μέλη του Ομίλου Εταιρειών Mellon, διακρίθηκαν για το δυναμισμό, την καινοτομία και την ανάπτυξή τους στην ετήσια λίστα που εκδίδει ο οργανισμός Europe’s 500.

Τα βραβεία παρέδωσε ο πρώην Καγκελάριος της Γερμανίας, Gerhard Schroder, κατά τη διάρκεια τελετής βράβευσης η οποία έγινε στις 3 Φεβρουαρίου, στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο στις Βρυξέλλες. Η Mellon Poland και η Mellon Romania κατέλαβαν την 99η και την 133η αντίστοιχα θέση ανάμεσα σε 500 Ευρωπαϊκές επιχειρήσεις και ήταν οι μοναδικές εταιρείες από την Πολωνία και τη Ρουμανία που συμπεριλήφθηκαν στη λίστα του 2010 Europe’s 500. Συνολικά, αναλύθηκαν και επιβεβαιώθηκαν από την Dun & Bradstreet, μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες επιχειρηματικών δεδομένων στον κόσμο, στοιχεία 2.700 εταιρειών από περισσότερες από 30 Ευρωπαϊκές χώρες, προκειμένου να καταρτιστεί η λίστα των κορυφαίων σε ανάπτυξη εταιρειών.

Πιο συγκεκριμένα, για το διάστημα που εξετάστηκε (2007-2009), η Mellon Poland υπερδιπλασίασε τον κύκλο εργασιών της και σημείωσε 50% αύξηση του προσωπικού. Για το ίδιο διάστημα η Mellon Romania σημείωσε 45% αύξηση του κύκλου εργασιών της και περισσότερο του 200% αύξηση του προσωπικού. Αξίζει να σημειωθεί ότι και το 2010 οι δυο εταιρείες συνέχισαν την ανοδική τους πορεία.