Δύο ελληνικές εταιρείες πληροφορικής, η DIS - Dynamic Integrated Solutions και η Data Communication ήταν μεταξύ των εταιρειών πληροφορικής που βραβεύτηκαν κατά τη διάρκεια του Παγκόσμιου Συνεδρίου Συνεργατών (World Wide Partner Conference) της Microsoft.

Πιο συγκεκριμένα, ο τιμητικός τίτλος President Club Winner απενεμήθη στην DIS, για το σύνολο της επιχειρηματική της δράσης που στηρίζεται στην αποτελεσματική αξιοποίηση της πλατφόρμας της Microsoft Dynamics και στην ανάπτυξη και παροχή προς τους πελάτες της λύσεων και υπηρεσιών κορυφαίας ποιότητας.

Επιπλέον, η Data Communication διακρίθηκε ως “ISV of the Year Finalist  Central & Eastern Europe 2009″ /”Partner of the Year Specialist”, για την επιτυχημένη πορεία στην αγορά της επιχειρηματικής της λύσης InnovEra ERP. Η επιλογή των υποψηφίων σε αυτήν την κατηγορία πραγματοποιείται με βάση την απόδοση της επιχείρησής τους, την ποιότητα των λύσεων που παρέχουν στους πελάτες τους, τις πωλήσεις τους, την τεχνογνωσία και την εμπειρία τους αναφορικά με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες Microsoft Dynamics.