Μόλις 2 μήνες μετά από την επίσημη παρουσίαση του, το www.tripinview.com ανακοίνωσε τις πρώτες στρατηγικές συνεργασίες του στην Ιταλία και την συνεργασία με τους πρώτους 22 Δήμους της νησιωτικής και παράκτιας Ελλάδας.

Με προβολή στην πρώτη σελίδα του ASSONAT, www.assonat.com, και ειδική ενότητα στο Tripinview, www.tripinview.com/en/assonat, εγκαινιάστηκε η συνεργασία με την ASSONAT, τον Εθνικό Συνδεσμο Λιμένων και Μαρίνων της Ιταλίας. Παρόμοια συνεργασία έχει συμφωνηθεί με τους Συλλόγους Ξενοδόχων του Κάπρι και της Ίσκια, ενώ σε προχωρημένο στάδιο βρίσκονται οι συζητήσεις για συνεργασία με τον Σύνδεσμο Ξενοδόχων της Ιταλίας, ο οποίος εκπροσωπεί 27.000 ξενοδοχεία.

Σε επίπεδο Τοπικής Αυτοδιοίκησης η Περιφέρεια Σικελίας έχει υιοθετήσει το Tripinview με direct links στο Tripinview, ενώ το ίδιο πλαίσιο διέπει τις επικείμενες συνεργασίες με τις υπόλοιπες Περιφέρειες, όπως Σαρδηνία, Εμίλια Ρομάνα, Λάτσιο, Καλάμπρια, Τοσκάνη κλπ. Στην ίδια κατεύθυνση κινούνται οι συνεργασίες με Δήμους της νησιωτικής και παράκτιας Ελλάδας που συνδεθεί και χρησιμοποιούν το www.tripinview.com: Αλόνησσος, Άνδρος, Αντίπαρος, Ηράκλειο, Καβάλα, Κάλυμνος, Κάσος, Καστελλόριζο, Κύθνος, Λήμνος, Λέρος, Νάξος, Παξοί, Πάργα, Πάρος, Πόρος, Σαμοθράκη, Σπέτσες, Σύμη, Σύρος, Ύδρα, Χάλκη.