Στο πλαίσιο των γενικότερων διοικητικών αλλαγών της SAP, η Ιρλανδέζα Adaire Fοx-Martin και η αμερικανίδα Jennifer Morgan εισέρχονται στο Διοικητικό Συμβούλιο της γερμανικής εταιρείας, καθώς από το Μάιο θα είναι από κοινού υπεύθυνες για τη Διεύθυνση Πωλήσεων της SAP διεθνώς.

H Fox Martin διεύθυνε έως τώρα τις επιχειρηματικές δραστηριότητες της εταιρείας στην περιοχή Ασίας-Ειρηνικού-Ιαπωνίας, ενώ η Morgan ήταν υπεύθυνη για τη Β. Αμερική. Παράλληλα, αποχωρεί στα τέλη Απριλίου από την SAP o Steve Singh, ο οποίος κατείχε έως τώρα τη θέση του CEO της Concur (την οποία είχε εξαγοράσει η SAP το 2014) και του προέδρου στο SAP Business Networks and Applications. Από την 1η Μαίου, ο Robert Enslin, μέλος του ΔΣ και πρόεδρος του SAP Global Customer Operations θα αναλάβει τη θέση του προέδρου του νέου Cloud Business Group, το οποίο περιλαμβάνει την Concur.

Επιπλέον, αλλάζουν οι αρμοδιότητες του έως τώρα τεχνικού διευθυντή της εταιρείας, Bernd Leukert, ο οποίος θα είναι στο μέλλον υπεύθυνος για τις στρατηγικές πλατφορμών και τον ψηφιακό μετασχηματισμό. Ένα μέρος των καθηκόντων του αναλαμβάνει ο Bjoern Goerke, υπεύθυνος έως τώρα για το SAP Cloud Platform, ο οποίος επωμίζεται το ρόλο του Chief Technology Officer. Τέλος, η εταιρεία αναθέτει στον έως τώρα Ευρωπαίο Διευθυντή της, Franck Cohen, το ρόλο του Commercial Officer.