Στην παγκόσμια αγορά κινητής τηλεφωνίας και Internet εισέρχεται η Globo Technologies με το νέο της προϊόν - υπηρεσία CitronGO!.

Το CitronGΟ! επαναπροσδιορίζει το mobility στην επικοινωνία, ενοποιώντας στην οθόνη μίας συσκευής κινητού, PDA ή PC, υπηρεσίες που καλύπτουν καθημερινές επαγγελματικές και προσωπικές ανάγκες και υπηρεσίες με κοινωνική διάσταση.

Η Globo τοποθετείται στην παγκόσμια αρένα του ubiquitous computing ανάμεσα σε διεθνής εταιρίες, όπως η Google (Android), Apple (MobileMe), Yahoo! (Yahoo! GO), RIM (Blackberry) και αναμένει το CitronGO! να συμβάλλει σημαντικά στις εξελίξεις με τη δημιουργία ενός καινούριου επιπέδου διάδρασης χρήστη – υπηρεσιών.

Με σχεδόν 3 δισεκατομμύρια χρήστες παγκοσμίως, το κινητό τηλέφωνο έχει γίνει η πιο προσωπική και καθημερινά αναγκαία συσκευή επικοινωνίας. Το πρωτοποριακό περιβάλλον του CitronGO! φέρνει το ubiquitous computing σε νέα διάσταση ενοποιώντας με μοναδικό και απλό τρόπο σχεδόν όλα τα δημοφιλή μέσα επικοινωνίας.

Τοποθετεί το χρήστη στο κέντρο του νέου οικοσυστήματος δίνοντας του τον πλήρη έλεγχο και την ελευθερία να ορίζει εκείνος τον τρόπο και το μέσο επικοινωνίας, έτσι ώστε να “μοιράζεται” προσωπικές και επαγγελματικές στιγμές από τη ζωή του, όπου και εάν βρίσκεται, με οποιονδήποτε, οποιαδήποτε στιγμή και μέσα από οποιαδήποτε συσκευή.