Το si-Cluster, το Ελληνικό Gold Labeled Cluster στον τομέα των αεροδιαστημικών τεχνολογιών και εφαρμογών, διοργανώνει σε συνεργασία με τον αρμόδιο εθνικό φορέα Enterprise Greece επιχειρηματική αποστολή στη Βρέμη της Γερμανίας από 24 έως 26 Οκτωβρίου 2017 στο πλαίσιο της έκθεσης Space Tech Expo Europe 2017 και προσκαλεί όσες εταιρείες ή φορείς ενδιαφέρονται να λάβουν μέρος.

Η αποστολή πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Corallia, της Ένωσης Ελληνικών Βιομηχανιών Διαστημικής Τεχνολογίας & Εφαρμογών (ΕΒΙΔΙΤΕ), του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Πληροφορικής και Επικοινωνιών Ελλάδας (ΣΕΠΕ) και του Συνδέσμου Εταιρειών Κινητών Εφαρμογών Ελλάδος (ΣΕΚΕΕ). Στην αποστολή θα λάβουν μέρος οι εταιρείες-μέλη του si-Cluster, Adamant Composites, EMTech, Inasco, Planetek Hellas, Prisma Electronics, Softcom International και Terra Spatium.

Η αποστολή θα συμμετέχει με εθνικό περίπτερο στο κεντρικότερο σημείο της έκθεσης για τη βέλτιστη συντονισμένη ανάδειξη των καινοτόμων προϊόντων και υπηρεσιών που αναπτύσσονται στην Ελλάδα, καθώς και για την καλύτερη πρόσβαση στις παγκόσμιες αλυσίδες αξίας του κλάδου των διαστημικών τεχνολογιών. Επιπρόσθετα, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να λάβουν μέρος σε B2B συναντήσεις με άλλους φορείς που θα παρευρεθούν στην έκθεση.