Για δεύτερη συνεχή χρονιά το mi-Cluster διοργανώνει σε συνεργασία με με τον αρμόδιο εθνικό φορέα Enterprise Greece, την ελληνική συμμετοχή στην ΙοΤ Solutions World Congress 2017, μια από τις μεγαλύτερες διεθνείς εκθέσεις του κλάδου.

Η αποστολή πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Corallia, της Ένωσης Ελληνικής Βιομηχανίας Ημιαγωγών (ΕΝΕΒΗ), του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Πληροφορικής και Επικοινωνιών Ελλάδας (ΣΕΠΕ) και του Συνδέσμου Εταιριών Κινητών Εφαρμογών Ελλάδος (ΣΕΚΕΕ). Η Ελλάδα θα συμμετάσχει με εθνικό περίπτερο στην διεθνή έκθεση που πραγματοποιείται 3-5 Οκτωβρίου 2017 στη Βαρκελώνη, στην οποία θα παρουσιαστούν τα καινοτόμα προϊόντα και οι εφαρμογές που αναπτύσσονται στη χώρα μας.

Οι ελληνικές επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον κλάδο θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις τεχνολογικές εξελίξεις και να εξερευνήσουν νέα πεδία συνεργασιών. Επιπρόσθετα, οι συμμετέχοντες στην εθνική αποστολή θα λάβουν δωρεάν μέρος στο Brokerage Event που διοργανώνεται στο περιθώριο της έκθεσης, έχοντας την ευκαιρία για διμερείς (Β2Β) συναντήσεις με σημαντικούς παίκτες της αγοράς.