Ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία η συμμετοχή της χώρας μας με εθνικό περίπτερο στη Διεθνή Έκθεση τεχνολογίας και ηλεκτρονικής CeBIT 2017, η οποία διεξήχθη από 20 έως 24 Μαρτίου 2017 στο Αννόβερο της Γερμανίας.

Η διοργάνωση της ελληνικής συμμετοχής έγινε από τον Οργανισμό Enterprise Greece σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Επιχειρήσεων Πληροφορικής & Επικοινωνιών Ελλάδας (ΣΕΠΕ) και με την υποστήριξη του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Κινητών Εφαρμογών Ελλάδος (ΣΕΚΕΕ), του συνεργατικού σχηματισμού Corallia και με την πολύτιμη συνδρομή του Ελληνογερμανικού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου. Στην ελληνική αποστολή συμμετείχαν δώδεκα ελληνικές επιχειρήσεις από τον κλάδο ψηφιακής τεχνολογίας και ηλεκτρονικής.

Στο πλαίσιο της ελληνικής συμμετοχής ο Enterprise Greece διοργάνωσε επενδυτικό σεμινάριο, την Τρίτη 21 Μαρτίου 2017. Στο σεμινάριο αυτό εκπρόσωποι του Οργανισμού και των Eλλήνων εκθετών παρουσίασαν ολοκληρωμένες επενδυτικές προτάσεις της χώρας μας για τον κλάδο της τεχνολογίας, τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της Ελλάδας καθώς και τα κίνητρα που προσφέρονται στους υποψήφιους επενδυτές.