Βραβεία σε δύο κατηγορίες κέρδισε η Διεύθυνση Σχέσεων με Μετόχους του OTE στο πλαίσιο του θεσμού των «Ετήσιων Βραβείων Επενδυτικών Σχέσεων» της εταιρείας Capital Link.

Σε τελετή που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Δευτέρα στην Αθήνα, επενδυτές, αναλυτές και εκπρόσωποι του οικονομικού τύπου ανακήρυξαν τον Προϊστάμενο της Διεύθυνσης Σχέσεων με Μετόχους του ΟΤΕ, κ. Δημήτρη Τζελέπη, ως τον καλύτερο Investor Relations Officer για τα Financial Media και τον καλύτερο Investor Relations Officer για τους Ιδιώτες Επενδυτές.

Η Capital Link διοργανώνει τα «Ετήσια Βραβεία Επενδυτικών Σχέσεων» από το 2003, με σκοπό να αναδείξει και να επιβραβεύσει τα στελέχη και τις επιχειρήσεις που ανταποκρίνονται σε υψηλά πρότυπα Εταιρικής Διακυβέρνησης και ξεχωρίζουν για την χρηματοοικονομική τους επικοινωνία και τις πρακτικές Επενδυτικών Σχέσεων.

Η αξιολόγηση των εταιρειών πραγματοποιείται από μια κριτική επιτροπή 40 εκπροσώπων της αγοράς που προέρχονται από τις μεγαλύτερες χρηματιστηριακές εταιρείες και εταιρείες αμοιβαίων κεφαλαίων της Ελλάδας ενώ συμμετέχουν, ακόμη, ξένοι θεσμικοί επενδυτές και εκπρόσωποι του οικονομικού τύπου.