Η Xerox Hellas διευρύνει σημαντικά το δίκτυο πωλήσεών της, με την έναρξη δύο καινούριων συνεργασιών με ειδικευμένους μεταπωλητές για προϊόντα εκτύπωσης μεγάλων διαστάσεων.

Στην οικογένεια των συνεργατών της Xerox προστέθηκαν η Eurosupplies, με έδρα το Πικέρμι Αττικής, και η Σαρρής Ιωάννης, που εδρεύει στο Βόλο. Οι δύο εταιρείες έχουν εξουσιοδοτηθεί από την Xerox ως επίσημοι συνεργάτες για την εμπορία προϊόντων Wide Format της εταιρείας στις περιοχές της Αττικής και της Μαγνησίας αντίστοιχα. Εκτός από την ευρεία γκάμα προϊόντων σχεδίου που διαθέτει η Xerox και την ειδικευμένη σουίτα λογισμικών Q Series, οι δύο νέοι συνεργάτες θα προωθούν στο εξής και τις λύσεις της Xerox για indoor και outdoor εφαρμογές, που απευθύνονται στην αγορά των γραφικών τεχνών.

Ως Xerox dealers, θα έχουν επιπλέον τη δυνατότητα να προσφέρουν τα ειδικά προγράμματα της εταιρείας (LTR), ενώ παράλληλα θα διαθέτουν όλη την απαραίτητη εκπαίδευση και τεχνογνωσία για την αποτελεσματική υποστήριξη των πελατών τους τόσο σε επίπεδο hardware όσο και σε επίπεδο software.