Την τελευταία πενταετία ο θεσμός των βραβείων Επιχειρηματικής Τεχνολογίας, IMPACT BITE Awards, έχει αναδείξει 12 κορυφαία έργα που άλλαξαν το status quo της αγοράς, έχει τιμήσει 21 ανθρώπους που άφησαν ανεξίτηλο το στίγμα τους στην αγορά του Business ICT, βράβευσε 200 πρωτοβουλίες και καλές πρακτικές που έγιναν γνωστές στην ευρύτερη ελληνική επιχειρηματική σκηνή και έδωσε την ευκαιρία σε 1.800 senior στελέχη να «πανηγυρίσουν» τις επιτυχίες τους.

Φέτος στον έκτο τους χρόνο, τα βραβεία λανσάρουν δύο καινοτομίες που δίνουν ακόμα μεγαλύτερη αξία στη συμμετοχή των εταιρειών:

1. Grand Awards: Απονέμονται στις εταιρείες εκείνες που συνολικά θα συγκεντρώσουν περισσότερα από 4 βραβεία, ανεξαρτήτως κατηγορίας. Προϋπόθεση είναι να υπάρχουν τουλάχιστον δύο Gold ανάμεσά τους.

2. Ευκαιρία για παγκόσμια διάκριση! Από τις εταιρείες που θα διακριθούν στα IMPACT ΒΙΤΕ Awards, ο ΣΕΠΕ θα επιλέξει τα έργα που θα συμπεριληφθούν στις υποψηφιότητες των φετινών WITSA Global ICT Excellence Awards. O WITSA αποτελεί τον Παγκόσμιο Σύνδεσμο Πληροφορικής και Υπηρεσιών Τεχνολογίας, μέλος του οποίου για την Ελλάδα είναι ο ΣΕΠΕ.

Τα IMPACT BITE Awards, τα βραβεία-θεσμός της Επιχειρηματικής Τεχνολογίας αναδεικνύουν τους οργανισμούς που αξιοποιούν τις ΤΠΕ με καινοτόμους τρόπους, προκειμένου να προσφέρουν επιχειρηματική αξία. Δίνουν την ευκαιρία στις επιχειρήσεις να ανταμείψουν τις ομάδες τους, να προβάλουν το αποτέλεσμα των κόπων τους, να διαδώσουν τις καινοτόμες πρωτοβουλίες τους και να γιορτάσουν με την αγορά την αριστεία και τις καλές πρακτικές.

Πληροφορίες: www.businessitawards.gr.
Υποβολή υποψηφιοτήτων έως: 21 Απριλίου 2017