Η Digital Technology Expo υποδέχεται για ακόμη μία χρονιά καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσίες ψηφιακής τεχνολογίας και τα παρουσιάζει στο εκθεσιακό κέντρο Expo Athens στην Ανθούσα.

Έως τις 9 Νοεμβρίου, περισσότερες από 80 επιχειρήσεις του κλάδου επιχειρούν να παρουσιάσουν μια εικόνα της τεχνολογίας του παρόντος αλλά και του μέλλοντος. Ταυτόχρονα, η Έκθεση δίνει βήμα σε σημαντικούς ομιλητές να παρουσιάσουν λύσεις και ιδέες για κρίσιμα ζητήματα, όπως ασφάλεια δικτύων, unified communications, cloud computing, document management, green IT, ηλεκτρονική μάθηση, κ.ά.

Στο δυνατό μήνυμα που περιλαμβάνει η dte-Digital Technology Expo και στις προοπτικές του κλάδου της Ψηφιακής Τεχνολογίας που διαγράφονται σε συνδυασμό με τις παγκόσμιες εξελίξεις, αναφέρθηκε ο πρώην Καγκελάριος της Γερμανίας Gerhard Schroeder στην ομιλία του στο εναρκτήριο συνέδριο CEO Forum, που πραγματοποιήθηκε χθες βράδυ στο Expo Athens.

Ο κ. Schroeder αναφέρθηκε εκτενώς στην ανάγκη της δημιουργίας διεθνών κανόνων για τα ζητήματα της παγκόσμιας οικονομίας για περισσότερη διαφάνεια και εμπιστοσύνη.