Το περιοδικό netweek κυκλοφορεί στις 23 Φεβρουαρίου 2009 μία extra ειδική έκδοση με τίτλο: "Enterprise IT Security: Prioritizing Security Investments in Challenging Times".

Σύμφωνα με έγκυρα επιχειρηματικά περιοδικά και διακεκριμένα στελέχη του επιχειρηματικού κόσμου όπως ο Steven Katz, former CISO, Citigroup, JP Morgan & Merrill Lynch, η οικονομική κρίση είναι μίας πρώτης τάξεως ευκαιρία για κυβερνοπειρατές. Είναι δεδομένο πως τα τελευταία χρόνια ο επιχειρηματικός κόσμος βιώνει μία αυξητική τάση απειλών και απαιτείται -πιο επιτακτικά από ποτέ- η πληροφορία αυτή να καλύψει το τρίπτυχο της ασφάλειας: διαθεσιμότητα, ακεραιότητα και εμπιστευτικότητα.   

Στόχος της μοναδικής αυτής έκδοσης είναι να αποτελέσει έναν έξυπνο οδηγό προτεραιοτήτων για τις επενδύσεις σε λύσεις, διαδικασίες, μεθοδολογίες, εκπαίδευση και ανάπτυξη πολιτικών ασφάλειας πληροφοριών. Αφορά όλες τις ιδιωτικές και δημόσιες επιχειρήσεις στην Ελλάδα που αντιμετωπίζουν την πρόκληση της επιτυχούς αντιμετώπισης του αυξημένου όγκου απειλών και κανονιστικών διατάξεων σε μια εποχή που οι προϋπολογισμοί Πληροφορικής είναι περιορισμένοι.