Η πρώτη μεγάλη διοργάνωση της Ελληνικής Εταιρείας Logistics (EEL) για το 2012 πραγματοποιείται στις 23 Ιανουαρίου στα Ιωάννινα με θέμα: «Ήπειρος - Τα Logistics στην Περιφέρεια: Το Όραμα και η Πράξη» και τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων, του Yπουργείου Ανάπτυξης, Ανταγωνστικότητας & Ναυτιλίας, του Οργανισμού Λιμένος Ηγουμενίτσας, του ITS HELAS και της Πανελλήνιας Ένωσης Επιχειρήσεων Διαμεταφοράς.

Μέσα από το Forum αυτό, το οποίο θα ξεκινήσει τις εργασίες του με την παρουσίαση του Master Plan της Ελληνικής Εταιρείας Logistics, ο Σύνδεσμός μας φιλοδοξεί να αναδείξει το ρόλο των logistics στην ανάπτυξη της περιφέρειας της Ηπείρου προς όφελος της εθνικής οικονομίας. Στο Forum συμμετέχουν φορείς, μέλη της Ελληνικής Εταιρείας Logistics, επιχειρηματίες και υψηλόβαθμα στελέχη εταιρειών τόσο της τοπικής κοινωνίας, όσο και της υπόλοιπης Ελλάδας.

Την Οργανωτική Επιτροπή απαρτίζουν οι κκ. Χρήστος Μήτσης, Αντιπρόεδρος Operations EEL & Εμπορικός Διευθυντής Doka Hellas Α.Ε., Αλέξης Αλεξίου, Μέλος ΔΣ EEL & Logistics Manager, Alpha Grissin Α.Ε. και Γιάννης Αλούπης, Μέλος ΔΣ ΕΕL & Διευθυντής Logistics, Chipita A.E.