Πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης 10 Νοεμβρίου 2016 στο Λονδίνο εκδήλωση της Cyta UK για την παρουσίαση των επιχειρηματικών της προϊόντων.

Στο σύντομο χαιρετισμό του στο πλαίσιο της εκδήλωσης, ο Πρόεδρος της Cyta UK και Αναπληρωτής Ανώτατος Εκτελεστικός Διευθυντής της Cyta Κύπρου, Μιχάλης Αχιλλέως τόνισε ότι, παρά το σκληρό και ανταγωνιστικό περιβάλλον στο οποίο δραστηριοποιείται, η Cyta UK   βελτιώνει συνεχώς τις υπηρεσίες της και εμπλουτίζει το χαρτοφυλάκιο των προϊόντων που προσφέρει. Ο κ. Αχιλλέως τόνισε παράλληλα ότι, σε μια αγορά που κυρίως η εξυπηρέτηση γίνεται απρόσωπα από τηλεφωνικά κέντρα ή ανώνυμα μέσω διαδικτύου, η Cyta UK προσφέρει προσωπική εξυπηρέτηση, τόσο στα ελληνικά, όσο και στα αγγλικά.

Έντεκα χρόνια μετά την έναρξη των εργασιών της στη Βρετανία, η Cyta UK είναι έτοιμη να κάνει το επιπλέον βήμα, προσφέροντας επιχειρηματικά προϊόντα και πέραν της παροικίας στην ευρύτερη βρετανική αγορά. Ο κ. Αχιλλέως ζήτησε τη στήριξη της Παροικίας, όχι γιατί πρόκειται για μια κυπριακή εταιρεία, αλλά γιατί πρόκειται για μια καλή εταιρεία, την οποία μπορούμε να εμπιστευτούμε. Στο πλαίσιο της εκδήλωσης ο Διευθυντής Επιχειρήσεων της Cyta UK, Σέργιος Σεργίου, παρουσίασε τα επιχειρηματικά προϊόντα προηγμένης τεχνολογίας της εταιρείας και κυρίως το τηλεφωνικό σύστημα νοητού δικτύου IP Centrex.