Η Κωτσόβολος ξεκίνησε νέα συνεργασία με την εταιρεία τηλεπικοινωνιών Cyta, θυγατρική του εθνικού οργανισμού Τηλεπικοινωνιών Κύπρου.Πλέον στα καταστήματα Κωτσόβολος οι καταναλωτές μπορούν να πραγματοποιήσουν οποιαδήποτε σύνδεση επιθυμούν στα προγράμματα της Cyta και να απολαμβάνουν υψηλής ποιότητας επικοινωνία με σταθερό τηλέφωνο και Internet.

Σφραγίζοντας τη νέα αυτή μεγάλη συνεργασία η αλυσίδα Κωτσόβολος προσφέρει με κάθε νέα σύνδεση Cyta 2play για Internet και σταθερή τηλεφωνία σε όλα τα οικιακά και επαγγελματικά προϊόντα (ADSL & VDSL), που θα πραγματοποιηθεί στα καταστήματα της μέχρι τις 3 Μαρτίου 2013, δωροεπιταγή αξίας 80 ευρώ ώστε οι καταναλωτές να επιλέξουν μόνοι τους το δώρο τους από την γκάμα προϊόντων της Κωτσόβολος.

Με αφορμή τη νέα συνεργασία της Κωτσόβολος με τη Cyta, ο Γιάννης Βασιλάκος, Commercial Manager Telecoms, Computing, Gaming & Essential της Dixons South-East Europe, δήλωσε: «Με χαρά υποδεχόμαστε μια αξιόπιστη εταιρεία τηλεπικοινωνιών όπως είναι η Cyta στα καταστήματα μας. Τώρα πλέον οι καταναλωτές με μια επίσκεψη στην αλυσίδα Κωτσόβολος μπορούν να βρουν όλα όσα χρειάζονται για την ψηφιακή διασκέδαση και επικοινωνία τους».