Η IT Center παρουσίασε τις ολοκληρωμένες λύσεις πληροφορικής για τη διαχείριση εκπαιδευτηρίων στην έκθεση Infrapedia 2010.

Συγκεκριμένα, η IT Center παρουσίασε το Diagramma, τη μοναδική λύση της αγοράς που στηρίζεται σε διαδικτυακές τεχνολογίες και απευθύνεται σε μικρού και μεσαίου μεγέθους εκπαιδευτήρια παρέχοντας ολοκληρωμένη οικονομική και εμπορική διαχείριση καθώς και διαχείριση γραμματείας. Επιπλέον, παρουσιάστηκε η έκδοση Educational της κορυφαίας πλατφόρμας eFront, η οποία παράγεται στην Ελλάδα από την Επίγνωσις και πωλείται με μεγάλη επιτυχία σε περισσότερες από 40 χώρες.

Πολλά εκπαιδευτήρια που μέχρι σήμερα χρησιμοποιούν την πλατφόρμα Moodle δήλωσαν πως θα την αλλάξουν επιλέγοντας το eFront που είναι ο Ελληνικός ανταγωνιστής της στη διεθνή αγορά. Αξίζει να σημειωθεί πως το eFront Educational ολοκληρώνεται με το diagramma δημιουργώντας ένα μοναδικό διεθνώς περιβάλλον διαχείρισης blended learning. Τέλος, στην Infrapedia 2010 παρουσιάστηκε το SOLO Gateway ως κορυφαία λύση υπολογιστικής και επικοινωνιακής υποδομής για εκπαιδευτήρια.