400 τεύχη, 16 χρόνια, ένα σημαντικό τμήμα της σύγχρονης ιστορίας του επιχειρείν στη χώρα μας, πρωτίστως μέσα από το πρίσμα της τεχνολογίας. Το netweek που κρατάτε στα χέρια σας έχει διττή σημασία και δυναμική: Αφενός μεν συμπληρώνει τα 400 τεύχη και αφετέρου δε επιχειρεί να εισάγει μια νέα προσπάθεια που κινείται σε εντελώς άλλα μονοπάτια από τα καθιερωμένα και η οποία ήρθε για να… μείνει και να αποτελέσει σημείο αναφοράς.

Πρόκειται για το BUSINESS INSIDER’S VIEW 2017, μια εκτενή, όσο και χρηστική έκδοση της BOUSSIAS την οποία φιλοδοξούμε να επαναλαμβάνουμε σε ετήσια βάση, με περισσότερο πλούσια ύλη, συμμετοχικότητα, κατά το δυνατόν μεγαλύτερη όσο και ευρύτερη κάλυψη καθετοποιημένων τομέων του εγχώριου επιχειρηματικού περιβάλλοντος.

Πρόθεσή μας είναι να καταγράψουμε -σε συμπυκνωμένη μορφή- τα σχέδια (εμπορικά και προϊοντικά) ορισμένων εκ των κορυφαίων επιχειρήσεων της ελληνικής επιχειρηματικής αγοράς για το ερχόμενο έτος και αφετέρου δε να σκιαγραφήσουμε τις ανάγκες, τα “θέλω” και τις απαιτήσεις τους από την πλευρά της τεχνολογίας. Απώτερος σκοπός μας είναι το BUSINESS INSIDER’S VIEW 2017 να αποτελέσει ένα χρήσιμο “εργαλείο” που θα παρέχει πολύτιμα insights και πρωτόλεια ύλη η οποία θα προέρχεται από την… πηγή (τις ίδιες τις επιχειρήσεις) σχετικά με τους εν γένει σχεδιασμούς που θα επισφραγίσουν την πορεία τους κατά την επόμενη χρονιά, αλλά και τα ευρύτερα επενδυτικά σχέδιά τους σε επίπεδο τεχνολογίας.

Παράλληλα, θα υπάρχει μια αίσθηση αναφορικά με το πώς βλέπουν να εξελίσσεται η ελληνική οικονομία, όχι θεωρητικολόγοι και αναλυτές, αλλά όσοι βρίσκονται καθημερινά στον επιχειρηματικό στίβο, αναζητώντας καινούριες αγορές και ευκαιρίες συνεργασίας, προσπαθώντας να σχηματοποιήσουν μια τάση σε προϊόν ή υπηρεσία, εφαρμόζοντας καινοτόμες στρατηγικές και δράσεις. Ξέρετε, δεν έχει σημασία τι φανταζόμαστε, αλλά τι συμβαίνει στην πράξη. Καλή χρονιά με υγεία, δύναμη, δημιουργικότητα και αποδοτικότητα.