Η EMC ανακοίνωσε την προαγωγή της Αγάθης Γαλάνη στη θέση της Country Manager για τις περιοχές της Ελλάδας, της Κύπρου και της Μάλτας.

Καλωσορίζοντας την κα. Γαλάνη στα νέα της καθήκοντα o Nicolas Leblanc, Vice President, MEDI & BeLux, EMC δήλωσε: «Σε ένα πλήρως ευμετάβλητο επιχειρηματικό τοπίο, επιδιώκουμε την ικανοποίηση των στόχων μας μέσα από την αξιοποίηση της εμπειρίας των δικών μας ανθρώπων. Ο αναβαθμισμένος ρόλος της Αγάθης Γαλάνη ανταποκρίνεται πλήρως στις δυνατότητές της, αφού πάντα επιδείκνυε τεράστια σταθερότητα και ευρηματικότητα στα εκτελεστικά της καθήκοντα.»

Η Αγάθη Γαλάνη εντάχθηκε στο δυναμικό της EMC το 2007 κατέχοντας τη θέση της Commercial Account Manager. Διαχειρίστηκε τις πωλήσεις της εταιρείας στον τομέα του Midmarket ενώ πέρυσι προήχθη στη θέση της Sales Manager για την Ελλάδα, την Κύπρο και τη Μάλτα.

Διαθέτει εκτεταμένη εμπειρία και βαθιά γνώση του χώρου της τεχνολογίας και των επιχειρήσεων. Εργάζεται στον κλάδο της πληροφορικής από το 1992, αναλαμβάνοντας διοικητικές και τεχνικές θέσεις, σε ελληνικές και πολυεθνικές εταιρείες, τόσο στην Ελλάδα, όσο και σε χώρες του εξωτερικού. Είναι κάτοχος πτυχίου του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών από το Πολυτεχνείο της Πάτρας και ΜΒΑ in Quality Management  από το πανεπιστήμιο του Sunderland.