Η Ακτωρ Facility Management επέλεξε την Siveco Hellas και το λογισμικό Coswin 7i για τη διαχείριση της συντήρησης των πελατών της.

Η Ακτωρ FΜ, θυγατρική της εταιρείας Τομή του ομίλου Ελλάκτωρ έχει ως κύριο αντικείμενο την Ολοκληρωμένη Διαχείριση Εγκαταστάσεων. Η Ακτωρ FM επέλεξε την μεθοδολογία σταδιακής υλοποίησης της Siveco. Σε λιγότερο από ένα μήνα ολοκληρώθηκε η Φάση Γρήγορης Αρχής κατά την οποία υλοποιήθηκε ένα πλήρως λειτουργικό σύστημα εφαρμόζοντας τις έτοιμες (out-of-the-box) λειτουργίες του Coswin 7i.

Για το τμήμα Τεχνικών Υπηρεσιών οι διαδικασίες Προγραμματισμού Εργασιών, Οργάνωσης Προσωπικού και Help-Desk σχεδιάστηκαν να εκτελούνται κεντρικά ενώ τα πλάνα της Προγραμματισμένης συντήρησης αποστέλλονται πλέον με ηλεκτρονικό τρόπο τοπικά στις εγκαταστάσεις. Οι πελάτες της εταιρείας μπορούν να έχουν πρόσβαση μέσω του internet (site με χρήση SSL) σε συγκεκριμένο υποσύστημα του Coswin 7i το οποίο καταγράφει τα αιτήματα των πελατών. Το Coswin 7i τέθηκε σε πλήρη λειτουργία 2 μήνες μετά την αρχή του έργου, το 3ο Τρίμηνο του 2009.